Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views (Dartmouth, USA)

Hele huset/lejligheden Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views (Dartmouth, USA)

Om Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views

Hyggeligt New England Beach Cottage med privat strand og bådrampe, utrolig udsigt “The Beach House” er et smukt hyggeligt sommerhus ved stranden med direkte adgang til stranden og privat bådrampe med en utrolig udsigt over Sakonnet Bay. Når du vågner op til den smukke solnedgang, kan du nyde din morgenkaffe eller te indeni vores nyligt ombyggede screenet i våbenhuset, eller mens du tager en tur på den private strand. Under dit ophold inkluderes og opmuntres til brug af vores kajak, kano og vandflåd! Har du en båd eller jet ski? Kom med det! Vores komplette køkken er udstyret med gryder, pander, tallerkener, sølvtøj og alt andet, du skal bruge til at lave morgenmad, frokost og middag sammen med en grill udenfor. Der er to nærliggende markeder, hvis du har brug for at købe dagligvarer, såvel som mange restauranter, der leverer, hvis du ikke har lyst til at lave mad. Du behøver aldrig at forlade komforten i dette hjem, hvis du vælger ikke at gøre det. Men hvis du gør det, er der masser at gøre mellem her og Newport, som kun er 15 minutter væk! Sommerhuset sover 6 personer komfortabelt i 3 soveværelser. Det første soveværelse har en queensize-seng, det andet har en køjesengstil med en tvilling på toppen med en fuld størrelse futon i bunden, mens det tredje soveværelse har en dobbeltseng. Der er ekstra plads i stuen til at lægge en luftmadras natten over, hvis nødvendigt. Ventilatorer er udstyret i hvert rum for at sikre temperaturtilfredshed. Vi har også to klimaanlæg, hvis du gerne vil have et, hvis det bliver for varmt. Åbning af frontvinduerne og døren til den afskærmede veranda tilbyder også en vidunderlig kølig brise hele dagen. Der er en pelletsovn, hvis det bliver for koldt på vandet til at holde dig velsmagende. Sengetøj, puder og håndklæder leveres, men du er velkommen til at medbringe dit eget.Om aftenen kan du nyde at se bådene gå forbi, mens du sidder rundt om ildstedet og steker marshmallows og gør langvarige minder. Medbring din egen båd, rampen kan passe til små både op til omkring en 16 fods båd. Der er andre bådramper i nærheden, hvis din båd er større end det. Nyd bugten til det vidåbne hav til Newport RI eller Providence RI. Gør dit ophold behageligt ved Jazz eller Folk Festivaler. Bådeshowet foregår også i NewportFestivalen er i byen: Newport Folk Festival Fort Adams State Park The Newport Jazz Festival,) Bacon og Beer Festival., The Steel Yard Providence R I. du kan slå alle oplysninger op på evenbrite. com eller Destination Newport eller Newport Waterfront begivenheder, newportjazzfest. org og newportfestivalsfoundation. org / events Gå ikke glip af disse utrolige begivenheder Der er også et International Boat Show i Newport på Newport Yachting Center på 4 Commercial Wharf Newport RI. Tag en tur gennem Mansions i Newport eller gå på vandreture rundt i byen.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kasino
  4. Spacenter
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Aircondition
  4. Wi-fi

Ofte stillede spørgsmål om Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views

  • Er der et poolområde på Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views?

    Nej, Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views?

    Nej, Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views?

    Ja, Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views?

    Populære attraktioner i nærheden af Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views inkluderer Newport State Airport (Rhode Island), Cliff Walk, Newport Harbor, Battleship Cove, T. F. Green Airport, New Bedford Regional Airport, Roger Williams Park Zoo, Brown Stadium.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views?

    Afbestillingspolitikken for Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.