Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Cozy Winemaker'S House, Ideal For Discovering The Vineyards Of The Côte D'Or (Chagny, Frankrig)

Hele huset/lejligheden Cozy Winemaker'S House, Ideal For Discovering The Vineyards Of The Côte D'Or (Chagny, Frankrig)

Om Cozy Winemaker'S House, Ideal For Discovering The Vineyards Of The Côte D'Or

Cozy Winemaker's House, ideelt til at opdage vinmarkerne i Côte d'Or Komfortabelt sommerhus ideelt til at opdage de storslåede vinmarker i Bourgogne. Indgangen til 'Sommerhuset' er gennem en fælles gård med vinproducenten, hvor parkering er til rådighed. Sommerhuset indeholder en mezzaninsuite med en dobbeltseng og et stort badeværelse med badekar og separat bruser. En suite i stueetagen med to enkeltsenge, et separat toilet, et badeværelse med bruser adskiller sig fra stuen, der tilbyder privatlivets fred for gæsterne og muligheden for at slappe af efter en travl dag! Køkkenet og baren er perfekte til møde over et glas vin, diskutere projekter og dele anekdoter. Den store terrasse er ideel til en doven frokost eller middag, hvor man ser solnedgangen, og den smukke have tilbyder både sol og skygge til en rolig læsning i en loungestol. Den træfyrede pizzaovn og grill giver en sjov udendørs madlavningsoplevelse. I køligt vejr er der en spiseplads og et hyggeligt hjørne til læsning. Der er gamle bjælker, trægulve og masser af karakter. Køkkenet og badeværelserne er i top kvalitet, og møblering, sengetøj, Kina og glasvarer tilføjer en fornemmelse af, at det er et hjem væk fra hjemmet.Cykler kan lejes på Nolay Tourist Office og leveres, hvis du ønsker det. Vinsmagning kan arrangeres, og morgenmaden serveres under ordre. Frisk brød leveres næsten dagligt, og det nærmeste supermarked ligger i Nolay, kun 1,5 km væk.Hvis du vil efterlade bilen et par dage bagefter og cykle, kan du besøge lokale markeder, butikker, gallerier, barer, restauranter, vingårde og lokale festlige aftener på få minutter. Perfekt til en aften i den lokale pop-up 'Bistro' på en fredag aften, hvor du måske bare ønsker at prøve et andet glas Bourgogne vin!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Kæledyr tilladt
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Kasino
  4. Spacenter
Tilgængelighed
  1. Handicapvenligt
  2. Handicapvenlig parkering
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Elkedel
  4. Aircondition

Ofte stillede spørgsmål om Cozy Winemaker'S House, Ideal For Discovering The Vineyards Of The Côte D'Or

  • Er der et poolområde på Cozy Winemaker'S House, Ideal For Discovering The Vineyards Of The Côte D'Or?

    Nej, Cozy Winemaker'S House, Ideal For Discovering The Vineyards Of The Côte D'Or har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Cozy Winemaker'S House, Ideal For Discovering The Vineyards Of The Côte D'Or?

    Ja, Cozy Winemaker'S House, Ideal For Discovering The Vineyards Of The Côte D'Or har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Cozy Winemaker'S House, Ideal For Discovering The Vineyards Of The Côte D'Or?

    Ja, Cozy Winemaker'S House, Ideal For Discovering The Vineyards Of The Côte D'Or har Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Cozy Winemaker'S House, Ideal For Discovering The Vineyards Of The Côte D'Or?

    Populære attraktioner i nærheden af Cozy Winemaker'S House, Ideal For Discovering The Vineyards Of The Côte D'Or inkluderer Les Hospices de Beaune, Caves Patriarche Père & Fils, Château de Chassagne-Montrachet, Escapades guidées dans la ville, Sully Castle, Musée du Vin de Bourgogne, Chalon – Champforgeuil Airport, Bienvenue à Savigny.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Cozy Winemaker'S House, Ideal For Discovering The Vineyards Of The Côte D'Or?

    Afbestillingspolitikken for Cozy Winemaker'S House, Ideal For Discovering The Vineyards Of The Côte D'Or varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.