Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach! (Key West, USA)

Hele huset/lejligheden Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach! (Key West, USA)

Om Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach!

Hundevenlig condo i førsteklasses beliggenhed - gå til spisesteder og seværdigheder, tæt på stranden! The Frontier SuiteVores kalender opdateres i realtid, og vores natlige priser vises nøjagtigt. Indtast blot de ønskede datoer og klik på 'Book nu!'* Bemærk, at dette hjem kun tillader minimum overnatninger på 28 nætter eller længere. Dette håndhæves af HOA, og vi kan ikke gøre nogen undtagelser.Kom væk fra det hele, og kør mod Key West for en solfyldt ferie med denne to-soveværelse, to-bad Condo for seks og nyd nem adgang til restauranter, seværdigheder og stranden. Du kan også medbringe din elskede hund med et lille natgebyr!Du vil befinde dig på det nordøstlige hjørne af Key West, kun en blok fra den berømte Duval Street. Du kan også nemt nå barer og restauranter til fods såvel som den gamle bydel og marinaen. Andre nærliggende must-see attraktioner, alt inden for cirka en kilometer, er Hemingway House and Museum, Fort Zachary Taylor Historic State Park, Southernmost Point, Key West Lighthouse og meget mere.Med et rent, hvidt interiør og aqua-accenter i hele, inviterer denne ferieudlejnings opholdsstue dig til at læne sig tilbage, slappe af og slappe af med et show eller en film på fladskærms-kabel-tv. Tjek for kørselsvejledning til restauranter og seværdigheder, eller forbind forbindelser med familie og venner med gratis WiFi. Kast tøjvasket i den private vaskemaskine / tørretumbler og opholdsstue på balkonen med en drink. Eller hold dig inde og nyd AC.Kom til Key West for at hvile og genoplade. Book dette hjem i dag, og gør dig klar til din mindeværdige Florida-ferie!* Bemærk, at du skal være 25 år eller ældre for at foretage en reservation på denne ejendom. *Denne ejendom administreres af Vacasa Florida LLC.Du skal kontakte os for at tilføje mere end en hund til reservationen, hvis tilladt. $ 20 per hund per nat. Hvis kæledyr er tilladt, vil gebyret for den første hund blive inkluderet i de angivne samlede omkostninger.Parkeringsbemærkninger: Der er ingen udpeget parkering til denne enhed. Gadeparkering er på første serveringsbasis. Parker venligst ikke i rum, der er mærket 'bolig', da du muligvis får billet. Husk, at parkering i den gamle bydel i Key West kan være en udfordring, og mange pladser måles. Gæstindtastningsinstruktioner: Denne leje bruger en E-lock, en digital lås, der kræver en unik kode for at indtaste. Denne kode nulstilles efter hver gæst ophold.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Kæledyr tilladt
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer

Ofte stillede spørgsmål om Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach!

  • Er der et poolområde på Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach!?

    Nej, Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach! har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach!?

    Ja, Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach! har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach!?

    Nej, Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach! tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach!?

    Populære attraktioner i nærheden af Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach! inkluderer Duval Street, Mallory Square, Ernest Hemingway Home and Museum, Southernmost Point, Conch Harbor Marina, Key West Yacht Club Marina, A&B Marina, Sloppy Joe's.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach!?

    Afbestillingspolitikken for Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.