Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub (Shaver Lake, USA)

Hele huset/lejligheden Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub (Shaver Lake, USA)

Om Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub

Hundevenlig lejlighed med brændeovn, dæk, fælles pool og boblebad Shaver Haven LejlighedVores kalender opdateres i realtid, og vores nattsatser vises nøjagtigt. Indtast blot de ønskede datoer og klik på 'Book nu!'Tag en pause fra det sædvanlige og tilbringe din næste ferie på dette hyggelige condo i det smukke Shaver Lake-område. Op til fire gæster kan nyde denne hundevenlige hjemme pejs og komfortabelt opholdsstue.Du vil være beliggende kun få miles fra alt, hvad shaver søen har at byde på, fra sejlsport til svømning til søen picnicking. Sulten efter en dag på vandet? Du vil finde spisning i byen omkring en kilometer væk, samt købmand muligheder, hvis du hellere vil gøre dit måltid i lejligheden fulde køkken. Hvis vintersport er det, du er ude efter, gør du en let dagstur til China Peaks skiløjper, ca. 20 miles fra din dør. Du har også adgang til en fælles pool og boblebad.Tilbring kolde sommernætter, der griller ud på dækket, eller trækker sig indvendigt for at få noget komfortabelt, hvis det bliver for køligt. Du er velkommen til at medbringe en hund sammen under dit ophold for et lille natligt gebyr.Det komplette køkken er udstyret med alt, hvad der er nødvendigt for at spise i, herunder en opvaskemaskine til nem oprydning. Hold besætningen underholdt med hjemmeens to kabel-tv, dvd-afspiller og gratis WiFi - en filmnat kan være lige hvad du har brug for efter en dag med vandreture eller svømning.Uanset om du er her for en par weekend eller en ven gruppe getaway, er dette Shaver Lake Condo sikkert at være et hit. Book i dag!* Vær opmærksom på at alle gæster skal være mindst 25 år, medmindre de ledsages af forælder eller værge.* Alle samme dag bookinger skal ske gennem det lokale kontor mellem klokken 8:30 til 17:00 PST. For samme dag bookinger, kontakt venligst Vacasa.Du skal kontakte os for at tilføje mere end en hund til reservationen, hvis det er tilladt. $ 20 pr. Hund, pr. Nat. Hvis kæledyr er tilladt, vil gebyret for den første hund blive medtaget i de samlede omkostninger.Parkeringsanvisninger: Parkering er først til mølle. Der er et sted pr. Kompleks. Ingen parkering på gaden i vintermånederne på grund af sne fjernelse. Ingen rekreative køretøjer eller camping tilladt i værfter og indkørsler. Båd & Trailer Parkering: Tilladt kun i West Village & East Village. Vi anbefaler alle gæster at udnytte Sierra Marina til en vådt slip og / eller trailer parkering.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Spacenter
Velvære / spa
  1. Sauna
  2. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Opvaskemaskine
  4. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)

Ofte stillede spørgsmål om Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub

  • Er der et poolområde på Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub?

    Ja, Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub?

    Ja, Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub?

    Ja, Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub?

    Populære attraktioner i nærheden af Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub inkluderer China Peak, Blackbeard's Family Fun Center.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub?

    Afbestillingspolitikken for Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.