Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Dog-friendly Home A Short Walk From The Beach, Near Quiet Resort Town (Crystal Beach, USA)

Hele huset/lejligheden Dog-friendly Home A Short Walk From The Beach, Near Quiet Resort Town (Crystal Beach, USA)

Om Dog-friendly Home A Short Walk From The Beach, Near Quiet Resort Town

Hundevenligt hjem en kort gåtur fra stranden, nær rolig udvej by Flugt fra stormenVores kalender opdateres i realtid, og vores natlige priser vises nøjagtigt. Indtast blot de ønskede datoer og klik på 'Book nu!'Vis dem, du elsker, en unik tur til Texas Gulf Coast med dette dejlige hjem nær Crystal Beach. Mellem de nærliggende strande og den rolige atmosfære har du alt hvad du har brug for til en uforglemmelig ferie.Dette hjem i seks ligger tre og en halv kilometer øst for Crystal Beach, et lavmælkssamfund med en fantastisk atmosfære og endnu bedre strande. Du behøver ikke at vove dig meget langt for blødt sand og varme bølger, da der er masser af begge på stranden et par blokke syd for ferieudlejningen. Brug for en ændring af kulisser? Galvestons shopping og spisestue ligger kun 20 miles mod vest.Se dine hunde (velkommen mod et lille natgebyr) lege udenfor fra verandaens komfort, inden de går inde. Moderne møbler ledsager en afslappet atmosfære. Det er perfekt til afslapning med nogle gratis WiFi eller kabel, dvd'er og Netflix på fladskærms-tv. Hvis du mønstrer viljestyrken til at stige op fra komforten i lædersektionen, kan du nyde et lækkert hjemmelavet måltid takket være det eksklusive fuldt udstyrede køkken.Lad ikke rejse til Golfkysten endnu et øjeblik længere. Gem dine datoer i dag!* Bemærk: dette hjem er beliggende i et støjfølsomt område, og ejerne deltager i vores beskyttelse mod god nabo. Vores smarthusteknologi vil advare vores team, hvis der registreres for store decibel eller belægningsniveauer, så vi kan nå direkte ud med en venlig påmindelse i stedet for at risikere en støjklage fra en nabo. Denne teknologi overholder privatlivets fred og overvåger kun tilstedeværelsen af decibel og enheder - ikke nogen personlig samtale eller information. Tak, fordi du støtter vores bestræbelser på at være gode naboer!*Denne udlejning ligger på sal 2.Du skal kontakte os for at tilføje mere end en hund til reservationen, hvis tilladt. $ 20 per hund per nat. Hvis kæledyr er tilladt, vil gebyret for den første hund blive inkluderet i de angivne samlede omkostninger.Parkeringsbemærkninger: Fire biler kan parkere i indkørslen og parkering på gaden er tilladt om nødvendigt. Ingen tilladelse er nødvendig. Tilgang til vand: Denne enhed er ikke i en underafdeling med adgang til stranden, men den har en golfkortsbro ved enden af vejen.Skadesfritagelse: De samlede omkostninger ved din reservation for denne ejendom inkluderer et gebyr for afkald på natlig skade (“Management”) plus eventuel skat (“Skadesfritagelse”). (Der kan anvendes en rabat ved ophold på 28 nætter eller længere, hvis tilladt.)Damage Waiver dækker dig for op til $ 2.000 for utilsigtet skade på ejendommen eller dens indhold (såsom møbler, inventar og apparater), så længe du rapporterer hændelsen til værten inden du tjekker ud. Gebyret for skadesfritagelse eliminerer behovet for et traditionelt depositum.Mere information kan downloades fra 'Lejeaftale' på kassen siden.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Motionscenter
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Velvære / spa
  1. Massage
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Opvaskemaskine
  4. Fjernsyn
Sportsfaciliteter
  1. Fitness

Ofte stillede spørgsmål om Dog-friendly Home A Short Walk From The Beach, Near Quiet Resort Town

  • Er der et poolområde på Dog-friendly Home A Short Walk From The Beach, Near Quiet Resort Town?

    Nej, Dog-friendly Home A Short Walk From The Beach, Near Quiet Resort Town har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Dog-friendly Home A Short Walk From The Beach, Near Quiet Resort Town?

    Ja, Dog-friendly Home A Short Walk From The Beach, Near Quiet Resort Town har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Dog-friendly Home A Short Walk From The Beach, Near Quiet Resort Town?

    Ja, Dog-friendly Home A Short Walk From The Beach, Near Quiet Resort Town har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Dog-friendly Home A Short Walk From The Beach, Near Quiet Resort Town?

    Populære attraktioner i nærheden af Dog-friendly Home A Short Walk From The Beach, Near Quiet Resort Town inkluderer Moody Gardens, The Strand Historic District, Galveston Island Historic Pleasure Pier, Bal Harbor Marina, Seawolf Park, Bishop's Palace, Ocean Star Offshore Drilling Rig and Museum, The Recovery Tour.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Dog-friendly Home A Short Walk From The Beach, Near Quiet Resort Town?

    Afbestillingspolitikken for Dog-friendly Home A Short Walk From The Beach, Near Quiet Resort Town varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.