Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Driftwood Cottage, Near Portsoys Historic Harbour With Stunning Garden (Banff, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Driftwood Cottage, Near Portsoys Historic Harbour With Stunning Garden (Banff, Storbritannien)

Om Driftwood Cottage, Near Portsoys Historic Harbour With Stunning Garden

Driftwood Cottage, nær Portsoys historiske havn med en fantastisk have Driftwood Cottage er vores seneste venture, og vi byder vores første gæster velkommen i slutningen af marts 2019. Det glæder mig at sige, at de kunne lide det så meget som vi! Drivved skal være et af de smukkeste hytter i Portsoy. Det er ofte fotograferet, med dets strandtema og placering, alt sammen fungerer i dets fordel! Jeg håber, at billederne giver dig en fornemmelse af stedet.For mig er haven bortset fra beliggenheden en af de største attraktioner! Der er ikke en, ikke to, men 3 terrasser, når du klatrer op ad bakken bag hytten, med udsigten forbedret fra hver enkelt! Der er et grillområde, masser af siddepladser, endda en fiskedam og øverst en 'sitooterie' (et sommerhus!), hvor du kan sidde ude, nyde din G&T (eller en kop te!) og se ud over de higgledy piggledy tagplader i det historiske bevaringsområde og ud over det, ud til havet.Huset har et dobbeltværelse med dobbeltseng, brusebad, opholdsstue og køkken, alt i stueetagen. Ovenpå har dobbeltværelset og børns legeplads lave lofter og er op ad nogle ret smalle og stejle trapper, så hytten er bedst egnet til par af dem med unge familier. Som alle vores hytter har vi selvfølgelig god WiFi, og dine fire benede venner er meget velkomne.Portsoy er en indbydende lille by, der foregår meget for dens størrelse. Det har en fantastisk følelse af fællesskab med campingpladsen, det 4-stjernede Salmon Bothy-museum, Sail Loft Bunkhouse og den skotske traditionelle bådfestival (fejrer det 21-års jubilæum i år!) alle styres af samfundet for samfundet. Det er centreret omkring dets 2 historiske havne fra det syttende århundrede, området blev lidt ændret i år, brugt som filmindstillingen til den nylige genindspilning af Whisky Galore. Fiskerinæringen er stort set gået videre, men du kan ofte se byens to St Ayles-skiffs, der rækker ud fra havnen (og du vil ofte finde mig ud af dem!)Der er nogle fantastiske gåture rundt om Portsoy, uanset om du går vestpå, forbi den gamle swimmingpool, der er hugget ud mellem klipperne, langs den barske kystlinje mod Sandend (udtalt 'Sanine') eller videre langs til Findlater Castle, Sunnyside Beach og Cullen, eller østpå langs kystvagternes sti. Der er Shore Inn mellem hytten og havne… og selvfølgelig den prisvindende Portsoy Ice Cream-butik.Banffshire-kysten er en af verdens fremragende kystlinjer, siger National Geographic. Naturlig skønhed kombineres med rigeligt dyreliv - der er delfiner, sæler, lunde og andre havfugle i overflod, hvis du er heldig nok til at se dem. Fiskerlandsbyer langs kysten siddepinde på clifftops eller hænger usikkert ved vandkanten med de ældste huse bygget gavl-end på vejret og bølgerne.Om sommeren er lyset her op specielt, dage er næsten uendelige. Vinter himmel er mørke og stjerneklar og - med lidt held - kan du endda se nordlyset!Vi håber, at du vil besøge Driftwood, vores seneste sommerhus, og opdage dette ofte oversete hjørne af det nordøstlige Skotland for jer selv!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Driftwood Cottage, Near Portsoys Historic Harbour With Stunning Garden

  • Er der et poolområde på Driftwood Cottage, Near Portsoys Historic Harbour With Stunning Garden?

    Ja, Driftwood Cottage, Near Portsoys Historic Harbour With Stunning Garden har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Driftwood Cottage, Near Portsoys Historic Harbour With Stunning Garden?

    Ja, Driftwood Cottage, Near Portsoys Historic Harbour With Stunning Garden har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Driftwood Cottage, Near Portsoys Historic Harbour With Stunning Garden?

    Ja, Driftwood Cottage, Near Portsoys Historic Harbour With Stunning Garden har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Driftwood Cottage, Near Portsoys Historic Harbour With Stunning Garden?

    Populære attraktioner i nærheden af Driftwood Cottage, Near Portsoys Historic Harbour With Stunning Garden inkluderer Fyvie Castle, Speyside Cooperage Visitor Centre, Haddo House, Pitmedden Garden, Glenfiddich Distillery, Elgin Cathedral, Glen Moray Distillery, Castle Fraser.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Driftwood Cottage, Near Portsoys Historic Harbour With Stunning Garden?

    Afbestillingspolitikken for Driftwood Cottage, Near Portsoys Historic Harbour With Stunning Garden varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.