Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Duplex In The Center Of Conil, Very Close To The Beach And Overlooking The Sea. Wifi (Conil de la Frontera, Spanien)

Hele huset/lejligheden Duplex In The Center Of Conil, Very Close To The Beach And Overlooking The Sea. Wifi (Conil de la Frontera, Spanien)

Om Duplex In The Center Of Conil, Very Close To The Beach And Overlooking The Sea. Wifi

Duplex i centrum af Conil, meget tæt på stranden og med udsigt over havet. wifi Storslået duplex i centrum af Conil, ny, udvendig, lys, godt beliggende og fuldt udstyret. WiFi, gratisI centrum af Coníl, 5 minutter fra stranden i Los Bateles, ligger denne duplex med tre etager og terrasse med havudsigt. Terrassen har 25 kvadratmeter og er dækket af en træpergola for at nyde en vidunderlig udsigt hele dagen.Huset har 3 soveværelser, det vigtigste med king size seng og Smart TV, et andet med en dobbeltseng og det andet med 1 enkeltseng, fuldt udstyret køkken, den rummelige stue med 43-tommer Smart TV, kan også bruges som et soveværelse , toilet, badeværelse og privat tagterrasse med havudsigt. Sengelinned og håndklæder er inkluderet. Du finder også i huset: tv med satellitkanaler, stereoanlæg, komfortable liggestole på terrassen, strygejern og hårtørrer.Det har privat parkering i sommermånederne, resten af året er ikke nødvendigt.Du finder et fuldt udstyret hus. For reservationer kan du kontakte spansk, engelsk eller tysk.Det er et ideelt hus til at hvile og nyde havet i en kystby i det sydlige Spanien. Området byder på et fantastisk kulturelt, gastronomisk og fritidstilbud.Huset ligger i en af de mest efterspurgte turistdestinationer i vores land, i et privilegeret miljø og få minutters kørsel kan du nyde de bedste strande i Andalusien. Husets placering er et storslået udgangspunkt for både de omkringliggende strande, såsom Alcornocales National Park og Cadiz Bay. Campiña de Jerez og Cádiz-bugten ligger mindre end en times kørsel derfra.For golf- og ridesportelskere er nærheden til flere baner, såsom Novo, Montenmedio, La Estancia og Campano, en anden attraktion at overveje samt Tarifa og dets store tilbud inden for vandsport.Vi er nødt til at fremhæve det store kulinariske tilbud, som området tilbyder, hvor vi som stjerne retter finder dem, der er lavet med Almadraba almindelig tun og Retinto-oksekød, ledsaget af de vidunderlige produkter, der tilbydes af haverne i området. I omgivelserne er der nogle af de mest prestigefyldte restauranter i området, El Campero tun-specialist Almadraba, La Castilleria med en række kød og Angel León-restauranter vinder af flere Michelin-stjerner. Byerne Conil, Zahara og Barbate er fulde af typiske barer, hvor du kan smage fisk og skaldyr fra området til uovertrufne priser. Vi kan heller ikke glemme de lokale oste og håndværksdesserter.Områdets historiske og kunstneriske værdi er af stor værdi, da vi er i de ældste bygder i Vesteuropa, de romerske ruiner af Baelo Claudio i Bologna på grund af dens nærhed er et af de monumenter, du ikke kan gå glip af. Besøget i hovedstaden i provinsen Cádiz og byerne Conil, Vejer, El Puerto de Santa María og Jerez de la Frontera er umagen værd.Tøv ikke med at bede om personaliserede rejseguider på spansk, engelsk og tysk.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Kabel-TV
  4. Køkken

Ofte stillede spørgsmål om Duplex In The Center Of Conil, Very Close To The Beach And Overlooking The Sea. Wifi

  • Er der et poolområde på Duplex In The Center Of Conil, Very Close To The Beach And Overlooking The Sea. Wifi?

    Nej, Duplex In The Center Of Conil, Very Close To The Beach And Overlooking The Sea. Wifi har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Duplex In The Center Of Conil, Very Close To The Beach And Overlooking The Sea. Wifi?

    Nej, Duplex In The Center Of Conil, Very Close To The Beach And Overlooking The Sea. Wifi tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Duplex In The Center Of Conil, Very Close To The Beach And Overlooking The Sea. Wifi?

    Ja, Duplex In The Center Of Conil, Very Close To The Beach And Overlooking The Sea. Wifi har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Duplex In The Center Of Conil, Very Close To The Beach And Overlooking The Sea. Wifi?

    Populære attraktioner i nærheden af Duplex In The Center Of Conil, Very Close To The Beach And Overlooking The Sea. Wifi inkluderer Caleta Strand, Bolonia Strand, El Palmar, Victoria Strand, Sancti Petri, Puerto de la Bahía de Cádiz, Estella del Marqués, Circuito de Jerez.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Duplex In The Center Of Conil, Very Close To The Beach And Overlooking The Sea. Wifi?

    Afbestillingspolitikken for Duplex In The Center Of Conil, Very Close To The Beach And Overlooking The Sea. Wifi varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.