Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden East Torch Lake Family House (Rapid City, USA)

Hele huset/lejligheden East Torch Lake Family House (Rapid City, USA)

Om East Torch Lake Family House

East Torch Lake Family House Vores 6 soveværelser, 3 bad hjem er fuld af nord skov charme. Ingen detaljer er blevet spart for at gøre dit ophold på 'Beautiful Torch Lake' en du vil altid huske. Vores hjem er beliggende på 110 fod privat frontage på det krystalklare vand i Torch Lake (stemte tredje smukkeste sø i verden ved National Geographic magazine). Forestil dig selv at sidde på den store dock i en strand stol, mens børnene svømmer eller båd i søen. Om aftenen kan du nyde at sidde rundt om et bålplads, der brænder marshmallows under den klare stjernefyldte himmel. Kort tur til Alden eller Populære Boating DestinationerVores hus er kun en kort køretur til centrum Alden - en charmerende lille by med en ånd, du skal opleve for at tro. Alden er kendt for sine blomsterbelagte gader, hvor alle du møder tilbyder en venlig hilsen. Alden har flere restauranter og Higgins General Store, der har de bedste, største iskegler, du nogensinde kunne spise. Byen har søde boutique butikker, en deli, familie bar, tennis og basketballbaner, og en park med en legeplads. Lige i slutningen af ​​vejen er den offentlige båd lancering, bibliotek og samfundscenter. Den populære Dockside restaurant ligger kun 1,5 km væk med båd eller bil. Torch Lake's berømte sandbar er også en kort bådtur væk ved den sydlige ende af søen.Komfortabelt familiehjemVores hjem er beliggende på den mest ønskelige del af Torch Lake. Solnedgange er betagende, søen bunden er hårdt sand, og på grund af den måde, hvorpå vinden blæser, er der meget få myg! En stor terrasse med udsigt over vandet giver vidunderlig udendørs spisning og liggestole. Rige strandstole og havemøbler samt en udendørs kulgrill er til rådighed. Vi inkluderer en dock og fortøjning bøje til din båd. Der er også mange muligheder for at leje vandski lokalt.Vores hjem er fuldt møbleret, og vi leverer alt sengetøj, puder og håndklæder. Køkkenet er fuldt udstyret med mikrobølgeovn, kaffemaskine, tallerkener og alle gryder og pander. Vi tilbyder også en vaskemaskine og tørretumbler. Vores 3400 sq ft hjem har et stort åbent køkken og stue med flot udsigt over Torch Lake. Det store soveværelse har en kingsize seng og et karne vindue med et opholdsstue med udsigt over søen, en suite og glasdør åbning til søen terrasse. Også på søen er der et andet soveværelse med en queen size seng med en smuk udsigt over søen. Der er også 4 flere soveværelser med 1 queensize seng, 2 enkeltsenge, 2 enkeltsenge og en krybbe, og en twin køjesenge. Hjemmet har også et separat rekreativt værelse med et stort tv, siddeområde og bordfodbold, for de regnfulde dage at underholde børnene. Ansvarsfraskrivelse: Husk, dette er en stille gade, og denne hytte er ideel til familier, der ønsker at bygge livslange minder og er bestemt ikke et festhus.Bemærk: huset har ikke aircondition

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Kasino
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Centralvarme
  3. Elkedel
  4. Telefon
For børn
  1. Legeplads

Ofte stillede spørgsmål om East Torch Lake Family House

  • Er der et poolområde på East Torch Lake Family House?

    Nej, East Torch Lake Family House har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på East Torch Lake Family House?

    Nej, East Torch Lake Family House tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på East Torch Lake Family House?

    Ja, East Torch Lake Family House har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på East Torch Lake Family House?

    Populære attraktioner i nærheden af East Torch Lake Family House inkluderer Cherry Capital Airport, Hickory Hills Ski Area, Boyne Mountain, Gaylord Regional Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for East Torch Lake Family House?

    Afbestillingspolitikken for East Torch Lake Family House varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.