Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available (Holden Beach, USA)

Hele huset/lejligheden Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available (Holden Beach, USA)

Om Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available

Eklektisk Classic! Great View / Pvt Access / Kæledyr Velkommen! ** SOMMER DATOER TILGÆNGELIGE ** ** NU BOOKING TIL SOMMER 2020 **      Dette 'eklektiske klassiske' strandhjem er beliggende på en vidunderligt beliggende 2. række, med en privat adgang til stranden beliggende lige over gaden - en sjælden kombination hvor som helst på Holden Beach, især så tæt på strand og bro! Beliggende på 218 Ocean Blvd West, 1/4 mile (to blokke) fra Holden Beach broen, lokale barer, restauranter, is, cykel / kajak udlejning og shopping er alle en kort gåtur eller cykeltur væk. Vi tilbyder også en grille gårdhave og lille baggård område til kæledyr. Cykler til voksne og børn kan lejes i lokale butikker og er en vidunderlig og afslappende måde at se øen på. En 3 soveværelse og 1 bad, vores lille sommerhus er perfekt til et par komme væk eller en lille familie på 4. Med lunefuldt indrettet og originalt knust fyrpanel er vores hjem den perfekte kombination af gammelt og nyt og får dig til at føle dig hjemme! Vi har et lukket udendørs bruser område (kun koldt vand) til skylning af strand sand og et rummeligt parkeringsområde, der kan rumme 2-3 biler. Den overdækkede veranda med havudsigt tilbyder det perfekte sted at nyde morgenkaffe, aften solnedgange eller eftermiddag havbrise. Fra verandaen er der to vidunderlige hav vores billeder fra hele året rundt! Med den oprindelige klassiske tunge-paneler og hårde trægulve overdækket med antikke orientalske tæpper giver 'Carolina Country' det beboere en ægte følelse af hjem og historie. Den eklektiske indretning er en kombination af memorabilia og unikke bidrag fra mange familiemedlemmer gennem årene. Stuen bordet, for eksempel, blev håndlavet af min morfar, L. T. 'Leaky 'Davis, fra det oprindelige skibshjul, der blev samlet direkte fra et WWII Liberty Ship, ud for Wrightsville Beach. Udover at være en mester håndværker, forbliver han en legende i verden af ​​Gulf Stream billfishing. De fleste af de hængende kunstværker er enten dedikeret til eller udført af et medlem af denne kunstneriske familie. Dette er 'old school' beach house personificeret. Efter at have forvitret mange storme gennem årene står 'Carolina Country' som et skinnende eksempel på livet og energien fra de vidunderlige mennesker, der har kaldt det hjem. Kom læne dig tilbage, slappe af og opleve Holden Beach, som det var meningen at blive nydt.Nøgleord: Strandhus, Cottage, Ferie, Strand, Familie, Kæledyr tilladt, Børn, Last Minute-ferie

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Spacenter
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Aircondition
  4. Wi-fi

Ofte stillede spørgsmål om Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available

  • Er der et poolområde på Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available?

    Nej, Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available?

    Ja, Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available?

    Ja, Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available?

    Populære attraktioner i nærheden af Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available inkluderer North Myrtle Beach, 31st Annual Easter Egg Hunt, Diva 1/2 Marathon Race, Annual City Wide Cleanup, Cruise to the Coast Classic Car Show, East Coast VW NMB Thriatlon, SC HOG Rally, Barefoot Landing.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available?

    Afbestillingspolitikken for Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.