Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Elmtucket, A Charming Year Round Home On The Shores Of Lake Champlain (Elizabethtown, USA)

Hele huset/lejligheden Elmtucket, A Charming Year Round Home On The Shores Of Lake Champlain (Elizabethtown, USA)

Om Elmtucket, A Charming Year Round Home On The Shores Of Lake Champlain

Elmtucket, et charmerende året rundt hjemme ved bredden af Lake Champlain Velkommen til Elmtucket, hvor du kan komme og komme væk fra det hele. Elmtucket er en smuk 6 soveværelser, 4 badeværelseskappe beliggende ved bredden af den maleriske Champlain-sø. Dette hjem har noget for enhver smag. Med det spredte to hektar store åbne parti, 239 fod med lige overfor søen, en dock for dig at bringe din båd, plads til kæledyr og tæt på nogle af Vermont's maleriske byer er der noget for enhver smag! Hjemmet i sig selv har en ideel åben og varm fornemmelse. Hjemmet har et fuldt udstyret køkken komplet med alle apparater til alle dine madlavningsbehov. En rummelig spisestue og stue åbner ud til en gårdhave med mere plads og en gasgrill, som du kan nyde med alle dine venner og familie. Der er 1 soveværelse på første sal, hvilket er godt for familiemedlemmer eller venner, der har svært ved at trappe. Ovenpå er der 4 soveværelser, 2 værelser med to enkeltsenge og 2 værelser med fulde / dronningssenge, der giver nok sovepladser til alle. Alle værelser og badeværelser er udstyret med sengetøj, puder og håndklæder. Fra køkkenet skal du gå gennem en dejlig hall komplet med et stort vindue med udsigt over haven. Bare tag dine spil og bøger og sæt dig direkte ind. Gå op ad trappen til en privat mesterfløj gemt væk på ydersiden af hjemmet. Denne private fløj er komplet med en privat stue, soveværelse og suite. Tilbage ned ad trappen og ved siden af indgangsdøren får du adgang til garagen, hvor du også kan finde cykler, kajakker, græsplæne og plads, hvis gæsten også ønsker at medbringe deres eget legetøj. I skumringen skal du sørge for at tage ud for en af de mest rolige solnedgange, du nogensinde vil se. Læn dig tilbage i Adirondack-stole, tag en drink og saml dig rundt om ildstedet. Du ønsker aldrig at rejse.Hvis du vil vove dig ud, er Vergennes 20 minutter væk, Middlebury er 30 og Burlington er 45. Der er adskillige statsparker i området, fantastisk til udendørs eventyr. Vergennes er den nærmeste by, der har alle dine fornødenheder. Der er en købmand, apotek, adskillige lækre restauranter, månedlige begivenheder i operahuset, kunstgallerier, små boutique-shopping, og i sommermånederne kan du nyde bybegivenheder og ugentlige landmændsmarkeder og månedlige Art Walks. Middlebury er også i nærheden af, hvor Middlebury College er hjertet af det hele. Middlebury er en pulserende universitetsby med museer, restauranter, en livlig hovedgade foret med butikker, bagerier og gallerier. I sommermånederne kan du nyde shows i parken, museumsudstillinger, landmændsmarkeder og specielle begivenheder overalt. Om vinteren er Middlebury Snow Bowl et godt sted at få din ski-løsning, og også beliggende i Green Mountain National Park med fremragende vandrestier rundt omkring. Burlington er Vermont's hovednav, kun 45 minutters kørsel. At komme fra Elmtucket til Burlington kan være et sjovt eventyr i sig selv. I løbet af turen passerer du nogle af Vermonts mest ikoniske virksomheder.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Motionscenter
  2. Parkering
  3. Spacenter
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Aircondition
  4. Wi-fi

Ofte stillede spørgsmål om Elmtucket, A Charming Year Round Home On The Shores Of Lake Champlain

  • Er der et poolområde på Elmtucket, A Charming Year Round Home On The Shores Of Lake Champlain?

    Nej, Elmtucket, A Charming Year Round Home On The Shores Of Lake Champlain har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Elmtucket, A Charming Year Round Home On The Shores Of Lake Champlain?

    Nej, Elmtucket, A Charming Year Round Home On The Shores Of Lake Champlain tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Elmtucket, A Charming Year Round Home On The Shores Of Lake Champlain?

    Ja, Elmtucket, A Charming Year Round Home On The Shores Of Lake Champlain har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Elmtucket, A Charming Year Round Home On The Shores Of Lake Champlain?

    Populære attraktioner i nærheden af Elmtucket, A Charming Year Round Home On The Shores Of Lake Champlain inkluderer Burlington International Airport, Olympic Jumping Complex, Adirondack Plein Air Festival.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Elmtucket, A Charming Year Round Home On The Shores Of Lake Champlain?

    Afbestillingspolitikken for Elmtucket, A Charming Year Round Home On The Shores Of Lake Champlain varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.