Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Enjoy A Private Lakefront Retreat! Beautiful Views From Deck (Lancaster, USA)

Hele huset/lejligheden Enjoy A Private Lakefront Retreat! Beautiful Views From Deck (Lancaster, USA)

Om Enjoy A Private Lakefront Retreat! Beautiful Views From Deck

Nyd en Lakefront Retreat! Smuk udsigt fra dæk! 20% OFF FORRIGE SPRING DATOER Velkommen til Happy Ours! Smuk udsigt og masser af plads til at nyde din tid ved søen. Dette nyligt renoverede lakefront hjem er et godt sted at tilbringe tid sammen med familie eller venner, eller ville gøre et godt tilflugtssted for en familiesammenføring eller arbejde sammenkomst. Sovepladser op til 4 i de 2 soveværelser og med den ekstra plads, der tilbydes her, kan du nemt sove mere på op til 2 luftmadrasser. (vi tilbyder en luftmadras) Søforsiden er let tilgængelig (trapper nedad) til svømning eller fiskeri, eller nyd udsigten fra hængekøjen på det overdækkede dæk, der tilbyder en ekstra 300 kvadratmeter udendørs opholdsstue (regn eller skinne! ) Om aftenen kan du nyde firepit på baghaven og udsigten! Dette er en sjælden ejendom på denne sø, da der er masser af gårdsplads at nyde. Alle værelser er for nylig blevet opdateret, badeværelset er blevet fuldstændig ombygget til at omfatte et flisebelagt walk-in shower med dobbelt brusehoveder og bruserbænk, som giver en afslappende spa-lignende oplevelse efter en hård dag i spil! Fuldt udstyret køkken har en stor bordplade, der åbner i det fælles område, tilbyder ekstra barstolspladser, køkkenbord pladser op til 6, og bar top bord tilbyder ekstra siddepladser. Fælles område med opholdsstue, bordtennisbord og brætspil for at give dig indendørs underholdningsmuligheder under regnfulde tider. Dagligstue har masser af siddepladser med 2 fulde sofaer og et sidebord til spil. Rummet kommer ikke til at være et problem her! Store skydedøre åbner fra stuen og soveværelset på det store dæk, der giver masser af lys. Der er gårdhave bord til sæde 6 og en hængekøje til din nydelse. Uanset om det er morgenkaffe, strumming en guitar om eftermiddagen, mens du ser søaktivitet og fugle eller middag ved solnedgang, er det rummelige, fuldt overdækkede dæk en favorit. Et godt sted at slappe af og miste tid! Alle sengetøj, badehåndklæder og køkkenhåndklæder, 4 voksne redningsveste på hånden, 1 barns redningsvest og flere flyder til rådighed til din brug. Du skal ikke svømme uden en redningsvest til hvert medlem i dit parti! * 2 dage minimum leje, kan ejeren lejlighedsvis overveje at tilbyde kortere ophold, kontakt venligst direkte. Dette er et hjem, der bruges af ejeren, og vi tilføjer altid yderligere detaljer, som vi føler, at vores gæster kan nyde, vi beder dig og dine gæster behandle dette hjem, som de ville deres familie hjemme under deres ophold, nyd det, men tak respekter det! ** Skal være over 25 for at leje ejendom, vil vi overveje bryllupsrejsende, maile os direkte. Alle gæster, der overnatter, skal oplyses på din lejekontrakt. *** Hjem er også tilbydes TIL SALG af ejeren, spørg for information ***

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Aircondition
  4. Telefon
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Enjoy A Private Lakefront Retreat! Beautiful Views From Deck

  • Er der et poolområde på Enjoy A Private Lakefront Retreat! Beautiful Views From Deck?

    Nej, Enjoy A Private Lakefront Retreat! Beautiful Views From Deck har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Enjoy A Private Lakefront Retreat! Beautiful Views From Deck?

    Nej, Enjoy A Private Lakefront Retreat! Beautiful Views From Deck tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Enjoy A Private Lakefront Retreat! Beautiful Views From Deck?

    Ja, Enjoy A Private Lakefront Retreat! Beautiful Views From Deck har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Enjoy A Private Lakefront Retreat! Beautiful Views From Deck?

    Populære attraktioner i nærheden af Enjoy A Private Lakefront Retreat! Beautiful Views From Deck inkluderer Blue Grass Airport, Perryville Battlefield State Historic Site, Joseph Beth Booksellers, Keeneland Race Course, Commonwealth Stadium, The Red Mile, Rupp Arena, Lexington History Museum.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Enjoy A Private Lakefront Retreat! Beautiful Views From Deck?

    Afbestillingspolitikken for Enjoy A Private Lakefront Retreat! Beautiful Views From Deck varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.