Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Enjoy Stunning Views In This Spacious, Kezar Lake Home! (Center Lovell, USA)

Hele huset/lejligheden Enjoy Stunning Views In This Spacious, Kezar Lake Home! (Center Lovell, USA)

Om Enjoy Stunning Views In This Spacious, Kezar Lake Home!

Nyd en fantastisk udsigt i dette rummelige hjem i Kezar-søen! Dette hjem er den perfekte flugt med fire sæsoner. Det er omgivet af tre sider af det uberørte, mousserende vand i Kezar-søen. Find dig selv oplever en ferie på vandmassen, der er navngivet til en af de smukkeste søer i verden af National Geographic. Dette hjem ved søen har alt hvad du har brug for for at gøre dit ophold behageligt, og næsten hvert værelse i huset har udsigt over søen!Der er i alt 3+ soveværelser og 2. 5 bade, med kapacitet til at sove 10+. Det lavere niveau inkluderer soveværelse med queensize-seng og et tilstødende badeværelse, der har en walk-in bruser. Også på første sal er det rummelige opholdsstue med marksten pejs, fuldt udstyret køkken og spisestue. En hule, der inkluderer en hems, der giver en ekstra soveplads (4+), et halvt bad og vaskerum afslutter indretning af første sal. Det øverste niveau inkluderer en køjeseng, der kan sove 4+, og et ekstra soveværelse med en king size seng. Der er et fælles badeværelse med bruser og jacuzzi-badekar. Hjemmet har fliser og trægulve med tæpper i området. Ejendommen har en lille strand og en flydende dock, der er fantastisk til afslapning, solbadning, hoppe af og svømning. Der er en privat båd dock og en brandring til aften lejrbål. Gratis kajakker og kanoer er tilgængelige til din brug.Der er mange attraktioner i området og aktiviteter at vælge imellem. Kezar Lake Country Club golfbane ligger inden for 15 minutters kørsel, ligesom flere barer og restauranter. I sommermånederne tilbyder Kezar Lake Marina motorbådudlejning, afslappet spisning og is! North Conway ligger omkring 40 minutter væk og tilbyder forretninger med shopping, mange restauranter og udendørs rekreation i White Mountains. Børn vil helt sikkert nyde en tur på toget til toppen af Mount Washington og en tur til isbutikken, når de besøger området.Om vinteren har du muligheden for at stå på ski og bord på flere skisportssteder i området. Shawnee Peak er lige nede ad vejen, mens Sunday River ligger cirka en times kørsel. Der er snescooterstier i hele regionen. Vinteren er også et godt tidspunkt at drage fordel af isfiskeri på søen. På ejendommen ligger også en ejers hytte, og når ejeren / e er rundt, vil de gerne tilberede en trøstende morgenmad mod et ekstra gebyr.Og til sidst ... blåbær. Hvis du tilfældigvis er på ferie om sommeren, når blåbærene er modnet, skal du sørge for at medbringe din spande!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Telefon

Ofte stillede spørgsmål om Enjoy Stunning Views In This Spacious, Kezar Lake Home!

  • Er der et poolområde på Enjoy Stunning Views In This Spacious, Kezar Lake Home!?

    Nej, Enjoy Stunning Views In This Spacious, Kezar Lake Home! har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Enjoy Stunning Views In This Spacious, Kezar Lake Home!?

    Nej, Enjoy Stunning Views In This Spacious, Kezar Lake Home! tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Enjoy Stunning Views In This Spacious, Kezar Lake Home!?

    Ja, Enjoy Stunning Views In This Spacious, Kezar Lake Home! har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Enjoy Stunning Views In This Spacious, Kezar Lake Home!?

    Populære attraktioner i nærheden af Enjoy Stunning Views In This Spacious, Kezar Lake Home! inkluderer Mount Washington Cog Railway, Shawnee Peak, Black Mountain, Cranmore Mountain-Conway, Cranmore Mountain Resort, Eastern Slopes Regional Airport, North Conway Scenic Railroad, Attitash.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Enjoy Stunning Views In This Spacious, Kezar Lake Home!?

    Afbestillingspolitikken for Enjoy Stunning Views In This Spacious, Kezar Lake Home! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.