Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Enjoy Your Own Farmhouse W/spring Fed Lake For Your Next Myrtle Beach Vacation (Loris, USA)

Hele huset/lejligheden Enjoy Your Own Farmhouse W/spring Fed Lake For Your Next Myrtle Beach Vacation (Loris, USA)

Om Enjoy Your Own Farmhouse W/spring Fed Lake For Your Next Myrtle Beach Vacation

Nyd dit eget bondegård m / foråret fodret sø til din næste Myrtle Beach-ferie Har du nogensinde ønsket at bo på en gård? Nyd at vågne op om morgenen til en smuk solopgang over din egen private foråret fodrede sø, eller sidde på kajen, mens du ser en Carolina-solnedgang. Gå gennem markerne og observer naturen, eller gå over til græsarealerne og fodre æsler og heste nogle hestekager. Saml friske gårdeæg lige ud af reden. Vores Arucana kyllinger lægger et blåt / grønt æg, og Astrolorp kyllingerne lægger et lækkert brune æg. Vil du slappe af, krøl dig sammen med en bog på verandaen. Gården har noget for enhver smag .. fra børn til voksne.Bondehuset ligger på 150 hektar med en spektakulær udsigt over den fyldte sø. Nedenunder har 2 soveværelser og et badeværelse. Det ovenpå hems soveværelse har et privat badekar sammen med et læseområde med udsigt over LR. Børnene vil elske at sidde ved et lejrbål og lave sø eller fiske, mens kreklingerne kvitrer og månen glinser over vandet. Gården ligger praktisk til Myrtle Beachs attraktioner i området, hvilket gør den til en unik ferieoplevelse.Gården: Springwater er virkelig et specielt sted. Søen er cirka 18 acres i størrelse og er fuldt udstyret med havkat, bas og rand. Din hund forelsker sig i søen og den åbne plads til at løbe. De får det! Søen har en dock, ideel til fiskeri og svømning eller bare slappe af.Bondehuset: Bondehuset er en sød, romantisk, hyggelig tilbagetog. Nedenunder fyldes med lys gennem de store vinduer på tværs af verandaen, og den to etagers stue skaber et lyst, luftigt miljø perfekt til afslapning. Det tilstødende køkken er fuldt udstyret med en lille konvektionsovn, mikroovn, komfur, køleskab / fryser, kaffemaskine, brødrister og køkkenredskaber. Du kan flygte fra en dag på stranden eller en dag ved din egen sø til verandaen for en udendørs grill på grillen. Valgmulighederne er ubegrænsede. Gå en tur rundt om søen og kom på besøg i kyllinger, ænder, æsler (Burrito og Buckaroo), heste (Mare og Bender) og vores reddede ponyer boghvede og æble. Indtjekning er ved 4 P. M. og afrejse er 10:00. Ingen rygning tilladt, udenfor er fint. Vi er meget kæledyrsvenlige og vil meget gerne have, at du bringer op til 2 kæledyr tak, måske endda 3.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Centralvarme
  3. Aircondition
  4. Kabel-TV
For børn
  1. Legeplads

Ofte stillede spørgsmål om Enjoy Your Own Farmhouse W/spring Fed Lake For Your Next Myrtle Beach Vacation

  • Er der et poolområde på Enjoy Your Own Farmhouse W/spring Fed Lake For Your Next Myrtle Beach Vacation?

    Nej, Enjoy Your Own Farmhouse W/spring Fed Lake For Your Next Myrtle Beach Vacation har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Enjoy Your Own Farmhouse W/spring Fed Lake For Your Next Myrtle Beach Vacation?

    Nej, Enjoy Your Own Farmhouse W/spring Fed Lake For Your Next Myrtle Beach Vacation tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Enjoy Your Own Farmhouse W/spring Fed Lake For Your Next Myrtle Beach Vacation?

    Ja, Enjoy Your Own Farmhouse W/spring Fed Lake For Your Next Myrtle Beach Vacation har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Enjoy Your Own Farmhouse W/spring Fed Lake For Your Next Myrtle Beach Vacation?

    Populære attraktioner i nærheden af Enjoy Your Own Farmhouse W/spring Fed Lake For Your Next Myrtle Beach Vacation inkluderer North Myrtle Beach, 31st Annual Easter Egg Hunt, Diva 1/2 Marathon Race, Broadway at the Beach, Barefoot Landing, Annual City Wide Cleanup, Cruise to the Coast Classic Car Show, East Coast VW NMB Thriatlon.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Enjoy Your Own Farmhouse W/spring Fed Lake For Your Next Myrtle Beach Vacation?

    Afbestillingspolitikken for Enjoy Your Own Farmhouse W/spring Fed Lake For Your Next Myrtle Beach Vacation varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.