Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Enormous Room In A Gorgeous Historic Mansion (Plattsburgh, USA)

Hele huset/lejligheden Enormous Room In A Gorgeous Historic Mansion (Plattsburgh, USA)

Om Enormous Room In A Gorgeous Historic Mansion

Enorme værelse i en Gorgeous Historic Mansion Om Chapel:Den plads til leje i gården er kærligt omtalt som 'The Chapel.' Dette rum har sin egen separate indgang. Som du ankommer, vil du blive hilst velkommen i en varm og indbydende forhal. Rummet åbner så op til en af ​​de største boligområder opholdsstuer i byen Plattsburgh. Bladguld maling, ekstremt høje lofter og vinduer, nye hårdttræ gulvbelægning, der minder om den æra, hvor hjemmet oprindeligt blev bygget. Loftet prale kunstværker af William Morris Hunt, bestilt i 1860'erne. Kolonner løber langs den anden historie balkon med udsigt over beboelsesrum dernede. Der er en enorm walk in closet med masser af naturligt lys, og en skoskab at dø for. Badeværelset var nyligt udvidet og ombygget, og byder på klassiske honeycomb sort og hvid flise gulve, med en stor metro flisebelagt bruseniche. Tag en blød i vintage klo fod badekar, og regulere lyset på lysekrone at skabe den mest perfekte afslappende atmosfære. Vi lever i hjemmet, så hvis der er nogen spørgsmål eller bekymringer, kan vi imødekomme dig så hurtigt som muligt. Der er ikke en fuld køkken, kun en mellemstor køleskab og en mikrobølgeovn. Wi-fi og kabel til rådighed. Smart TV og dvd-afspiller så godt. Om hjemmet:Under slaget ved Plattsburgh, blev Samuel Lowell kone holdt fanget af britiske soldater på deres hovedkvarter, Boynton Farm. I løbet af sin tid med loddemateriale, blev hun tvunget til at arbejde som deres personlige kok. Rygtet siger, at Mrs. Lowell, under hendes tvungen arbejdskraft, gemte en tønde af britisk lønningslisten guld i en nærliggende vand-godt. Efter briterne forlod Plattsburgh og Mrs. Lowell blev slip, hun og hendes mand gravet op guld og med det flyttet til den anden side af byen, hvor de byggede denne smukke mursten føderale stil etablering.I 1825, Mr. Lowell besluttet at tilføje to historien tilføjelse på den østlige side. Hjemmet blev videregivet til Lowell eneste datter 20 år senere. I 1863 solgte hun det parti S. P. Brown, der bogstaveligt talt fordoblet størrelsen, tilføjer Vesten fløj samt trappetårnet, de malede vægmalerier på vægge og loft, og ændrede den udvendige udseende til at passe den populære 'Italianate' stil.Syv ejere senere, min business partner og jeg købte hjem i december 2014. Vi tog den eksisterende hjem (som blev konverteret til lejligheder i 1980'erne), og vi er i øjeblikket genoprette hele ting, én sektion ad gangen. De oprindelige stykker bliver genoplivet og stykkerne, der ikke kan genoplivet bliver kopieret. Ejendommen er siden blevet brugt til flere medieprojekter. (Herunder den første sæson af 'Hvis disse vægge kunne tale,' Season 14 'Renovering Realiteter,' scener fra en uafhængig film skud fra en filmskaber ved UVM i foråret 2015, og flere fotooptagelser for virksomheder og musikere. Downtown Plattsburgh er blot et par korte blokke væk, samt marinaen, og gå / cykelsti.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Gratis wi-fi
  4. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Kabel-TV
  3. Wi-fi
  4. Mikrobølgeovn
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Ofte stillede spørgsmål om Enormous Room In A Gorgeous Historic Mansion

  • Er der et poolområde på Enormous Room In A Gorgeous Historic Mansion?

    Nej, Enormous Room In A Gorgeous Historic Mansion har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Enormous Room In A Gorgeous Historic Mansion?

    Nej, Enormous Room In A Gorgeous Historic Mansion tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Enormous Room In A Gorgeous Historic Mansion?

    Ja, Enormous Room In A Gorgeous Historic Mansion har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Enormous Room In A Gorgeous Historic Mansion?

    Populære attraktioner i nærheden af Enormous Room In A Gorgeous Historic Mansion inkluderer Burlington International Airport, Plattsburgh International Airport, Clinton County Airport-Plb, Morrisville–Stowe State Airport, Parc Safari.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Enormous Room In A Gorgeous Historic Mansion?

    Afbestillingspolitikken for Enormous Room In A Gorgeous Historic Mansion varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.