Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking (Saint-Malo, Frankrig)

Hele huset/lejligheden Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking (Saint-Malo, Frankrig)

Om Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking

Enestående havudsigt T2 nyt - Direkte adgang til stranden - Parkering Lejligheden ligger ved strandpromenaden med direkte adgang til Minihic-stranden, en af de smukkeste strande i Saint-Malo. Renoveret i 2017 med en moderne indretning og kan rumme 2 til 4 personer (T2 - 57 m2).Med en 180 ° udsigt over havet, strandene og Pointe de la Varde vil du være i forreste række for at beundre solnedgangen bag Isle of Cézembre.En parkeringsplads, en lagerplads (nautisk udstyr, cykler ...), alt er der for dig at tilbringe et ophold med fødderne i vandet.Lejligheden ligger i en lille bolig ud mod havet og stille. Adgang til Minihic Beach, en af de smukkeste strande ved kysten, sker direkte fra boligen uden at skulle krydse en vej. Boligen er lukket og adgang til lejligheden sikker.Du har en reserveret parkeringsplads i boligen.Lejligheden ligger på 1. niveau. Det krydser, soveværelset er orienteret mod haven, stuen, der vender ud mod havet, er i den hævede stueetage. Der er ikke noget skridt for at få adgang til lejligheden.Indkvarteringen består af en stor stue, der udvides med en møbleret loggia med en betagende udsigt over stranden og havet.Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, køleskab og fryser, keramisk kogeplade, emhætte, ovn, mikroovn, brødrister, en elkedel og kaffemaskine.Stuen er udstyret med en meget behagelig sovesofa (140 * 200), en lænestol, et fladskærms-tv, en DVD-afspiller og en Bluetooth-højttaler. I forlængelsen af stuen er en loggia indrettet med lænestole og en spiseplads for at nyde den enestående udsigt.Soveværelset er udstyret med en stor seng (160 * 200) og en stor garderobe.Badeværelset har bruser, håndvask, vaskemaskine og hårtørrer.Toiletterne er uafhængige.Du kan også finde et stort opbevaringsskab i soveområdet. Alle værelser er udstyret med dobbeltvinduer og elektriske skodder.Babyudstyr til rådighed: sammenklappelig seng + komfortmadras, booster, bad og opvask.Lejligheden er udstyret med WiFi.Efter anmodning tilbyder vi:- ark: € 15 / seng- linned af hus: 10 € / personFor vandsportentusiaster giver en garage, der kun er tilgængelig for beboere i kælderen og med direkte adgang til stranden, dig mulighed for at opbevare udstyr (surfbræt, kano, kitesurf, padle ...). Denne plads giver dig også mulighed for at opbevare cykler.Området er meget stille og beboelig. Det er placeret i nærheden af de væsentlige løb:- 110 m medicinsk hus- 450 m apotek- 450 m bageri- 450 m supermarkedtransportnet- 3,5 km fra Intra Muros- 2 km fra Thermes Marins- 4 km fra SNCF-togstationen- 5 km fra færgeterminalen- 15 km fra Dinard Pleurtuit lufthavn- 2 buslinjer 200 m væk, en direkte Intra muros

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Elevator
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Direkte adgang til stranden
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Centralvarme
  3. Kabel-TV
  4. Køkken

Ofte stillede spørgsmål om Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking

  • Er der et poolområde på Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking?

    Nej, Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking?

    Nej, Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking?

    Ja, Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking?

    Populære attraktioner i nærheden af Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking inkluderer The Mont Saint Michel Abbey, Le petit train de Saint-Malo, Plage du Môle, Port de la Houle, Les rochers sculptés de Rothéneuf, Saint-Malo Railway Station, Historic Old Town, Condor Ferries.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking?

    Afbestillingspolitikken for Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.