Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Exceptional Villa Facing The Sea, At The Entrance Of Ajaccio - Beach At 100 Meters (Ajaccio, Frankrig)

Hele huset/lejligheden Exceptional Villa Facing The Sea, At The Entrance Of Ajaccio - Beach At 100 Meters (Ajaccio, Frankrig)

Om Exceptional Villa Facing The Sea, At The Entrance Of Ajaccio - Beach At 100 Meters

Enestående villa ud mod havet ved indgangen til AJACCIO - Strand på 100 meter Denne nye luksusarkitektvilla nyder en enestående beliggenhed ved havet ved indgangen til byen i Aspretto og vender mod den fantastiske Ajaccio-bugt. Denne nye luksusarkitektvilla giver dig mulighed for at nyde både ro og ro nærhed til byen.Kun usædvanlig placering:-5 minutter fra lufthavnen,-3 minutters gang fra Lazaret-stranden og Ollandini Kulturcenter,- Et par minutter i bil fra centrum og Ajaccio havn,-10 min. Fra badebyen Porticcio,- Mulighed for at gå en tur langs havet...Direkte båddocking på Lazaret Beach / nærliggende butikker / besøg på Ajaccio kulturelle steder et par minutter i bil (Museum, Maison Bonaparte, Citadel, Place Foch, Place de Gaulle, Katedral, Place d'Austerlitz, Iles Sanguinaires .....)Villaen ligger på en grund, der består af 2 smukke haver, en stor overdækket terrasse på 65 m² i stueetagen (plus en ovenpå på 40 m²) og en swimmingpool med en meget smuk havudsigt. og på byen Ajaccio. Når du er ideelt beliggende overfor Ajaccio Havn, har du også privilegiet at se docking af krydstogtskibe;Adgang til villaen er via en automatisk port (biladgang), der fører til adgang i stenbelægninger, men også ved en gågade.Denne moderne villa på 140 m² i 2 etager forfører dig med sine moderne linjer, der kombinerer beton, sten, træ og glas.I DRC består det af en smuk åben opholdsstue med et fuldt udstyret køkken og en meget lys stue med et hjørne karnappvindue, der giver direkte adgang til den enestående terrasse med swimmingpool;Der er et 1. soveværelse og et uafhængigt gæstetoilet.På gulvet er der et rum dedikeret til afslapning (læsning ....) med endnu en gang, en meget flot udsigt over Ajaccio;Derefter finder vi en meget flot plads dedikeret til forældre med en grupperingssuite, et soveværelse med tv, et brusebad og et påklædningsværelse, der giver adgang til en 40 m² stor terrasse, hvor du kan nyde udsigten.Endelig et sidste soveværelse med tv. et badeværelse og et separat toilet.Alle de vigtigste værelser er orienteret mod havet.Du vil sætte pris på de mange fordele og finish i dette hus:-Varme gulv (varmt og forfriskende)-Fri aircondition,- ART-elektrisk udstyr (Arnould) fra EPURE-serien (børstet stålfarve)-Hjem automatisering,- TECHNAL snedkeri-Svømmepøl (6.5x3.45) med rullende skodde med teknisk rum, opvarmet fra september 2018,-Intern alarm,- Udendørs kamera,-Anlagt have,- Grill,- Brolagt gårdhave-Fireplace ...Husholdningslinned leveres (lagner, håndklæder).wifiOpvarmet swimmingpool fra oktober 2018Mulighed for at levere rengøringsservice mod et ekstra gebyr.Yderligere oplysninger og fotos på anmodning.Ugentlig leje,Min. 3 nætter (undtagen juli og august - minimum ugentlig leje. Mulighed for afgang og ankomst i løbet af ugen)Ved reservation mulighed for at leje en båd med skipper

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Udendørs pool
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Opvaskemaskine
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Exceptional Villa Facing The Sea, At The Entrance Of Ajaccio - Beach At 100 Meters

  • Er der et poolområde på Exceptional Villa Facing The Sea, At The Entrance Of Ajaccio - Beach At 100 Meters?

    Ja, Exceptional Villa Facing The Sea, At The Entrance Of Ajaccio - Beach At 100 Meters har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Exceptional Villa Facing The Sea, At The Entrance Of Ajaccio - Beach At 100 Meters?

    Nej, Exceptional Villa Facing The Sea, At The Entrance Of Ajaccio - Beach At 100 Meters tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Exceptional Villa Facing The Sea, At The Entrance Of Ajaccio - Beach At 100 Meters?

    Ja, Exceptional Villa Facing The Sea, At The Entrance Of Ajaccio - Beach At 100 Meters har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Exceptional Villa Facing The Sea, At The Entrance Of Ajaccio - Beach At 100 Meters?

    Populære attraktioner i nærheden af Exceptional Villa Facing The Sea, At The Entrance Of Ajaccio - Beach At 100 Meters inkluderer Festival du Film Italien d'Ajaccio, Calanche of Piana, Marine de Porto, Les Aiguilles de Bavella, Plage de Girolata, Le Golfe d'Ajaccio, Musée Fesch, Ajaccio Napoleon Bonaparte Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Exceptional Villa Facing The Sea, At The Entrance Of Ajaccio - Beach At 100 Meters?

    Afbestillingspolitikken for Exceptional Villa Facing The Sea, At The Entrance Of Ajaccio - Beach At 100 Meters varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.