Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town (Apolpena, Grækenland)

Hele huset/lejligheden Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town (Apolpena, Grækenland)

Om Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town

Eksklusiv drømmevilla, bakketop, afsondret, panoramaudsigt, tæt på byen Nyd den naturlige skønhed på Lefkada-øen i luksus og ren komfort i Apanemia Luxury Villa. Denne moderne villa med 2 soveværelser er beliggende på en bakke og nyder fuldstændig afsondrethed og panoramaudsigt. Det er helt på linje med det grønne landskab og udstyret med al moderne luksus. Villaen er strategisk beliggende kun få minutter alle faciliteter i Lefkada by og fra verdensberømte strande. Vores eksklusive villa blev designet af en berømt græsk designer, der sørgede for, at den er fuldt blandet med de grønne omgivelser og gør fuld brug af miljøvenlige materialer og farver. Glasvægge drager fuld fordel af lys og spektakulær udsigt i opholds- og spisestueområderne, et gammelt stenhegn strækker sig imponerende ind og ud af huset, mens oliventræer står lige ved siden af dig ved det udendørs træterrasseområde, der bringer naturens følelse endnu tættere på. Villaens interiør gør fuld brug af bløde farver, raffinerede materialer og designergenstande.Villaen (280 kvadratmeter) strækker sig langs tre niveauer, hvor det øverste niveau besættes af et stort soveværelse med eget bad / åben plads badeværelse. Midteniveauet er besat af moderne opholds- og spisestueområder samt gæstetoilet. På samme niveau er der et andet soveværelse med king-size seng (eller 2 enkeltsenge), eget badeværelse og egen veranda. Et enormt soveværelse på 65 kvm. m. på det lavere niveau har en king size dobbeltseng (eller 2 enkeltsenge), eget brusebad og et lille opholdsområde. Dette soveværelse kan også bruges som legerum, da det indeholder faciliteter til en hjemmebiograf og playstation 4-spil til børn. Villaen tilbyder tv, CD / DVD-afspiller, Wi-Fi og pc til indendørs underholdning samt bordtennis og et udendørs fitnesscenter med vidunderlig havudsigt. Udendørs finder du også en vidunderlig swimmingpool, liggestole, liggestole, spisemøbler, charchoal bbq samt mange steder med kølig skygge og strålende lys.Fra villaens strategiske beliggenhed er det en 5-7 min kørsel til Lefkada by, lystbådehavnen og strande i Agios Ioannis og Kastro, mens man inden for 10-20 min kørsel kana) nå de berømte og eksotiske sandstrande ved vestkysten,b) nyd bekvemmelighederne på østkysten ellerc) udforske øens forskellige skønhed. MHTE nr. 0831K91000558501

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Motionscenter
  3. Parkering
  4. Kæledyr tilladt
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  4. Centralvarme
Sportsfaciliteter
  1. Fitness

Ofte stillede spørgsmål om Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town

  • Er der et poolområde på Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town?

    Ja, Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town?

    Ja, Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town?

    Ja, Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town?

    Populære attraktioner i nærheden af Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town inkluderer Katarraktes sto Nidri, Nidri, Port of Lefkada, Sivota, Aktion National Airport, Vassiliki Village, Port of Preveza, Madouri.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town?

    Afbestillingspolitikken for Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.