Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Familienfreundliche, Ruhige Ferienwohnung Mit Pool, 100 M Entfernung Zum Meer (Hospitalet de l'Infant, Spanien)

Hele huset/lejligheden Familienfreundliche, Ruhige Ferienwohnung Mit Pool, 100 M Entfernung Zum Meer (Hospitalet de l'Infant, Spanien)

Om Familienfreundliche, Ruhige Ferienwohnung Mit Pool, 100 M Entfernung Zum Meer

Børnevenligt, rolig lejlighed med pool, 100 meter fra havet! Den moderne lejlighed er beliggende i en velholdt bygning med elevator. Det har 2 soveværelser, 1 stue med balkon og 1 badeværelse med badekar, håndvask, toilet og bidet. I stuen er der en sofa, der kan bruges som en sovesofa, et klædeskab, satellit-tv, spiseplads med et klapbord og 6 stole og et åbent køkken med komfur, ovn, mikrobølgeovn, brødrister, køleskab og fryser og en vaskemaskine. Fra balkonen, som er udstyret med camping bord og 4 stole, har du en smuk udsigt over bjergene. Swimming pool og solbadning område er i gården. Alle butikker til daglige behov er på plads blot et par meter fra lejligheden. Læger og apoteker er også let tilgængelige. På bare et par minutter er du i Ebro-dalen eller i de turistbyer Cambrils, Salou, Reus eller Tarragona. Wi-Fi er tilgængelig gratis på stedet af kommunen i 2 timer per dag per tilslutning. Tilsvarende er der gratis Wi-Fi-konti, men i de forskellige barer.Særlige kendetegn: Berømte forlystelsespark Port Aventura i Tarragona, safaripark, vand park i nærheden. Strandpromenade. Talrige udflugter og sportsaktiviteter, men også til afslapning og lounging. Den nærliggende Miami Playa er let tilgængelige til fods via stranden. Han har en smuk strand promenade, hvor gadesælgere tilbyder deres varer og mange restauranter. Meget tæt er der også turist byerne Cambrils og Salou, hvor du kan slentre de velplejede strand promenader om aftenen. Salou er en go-kart bane.Afstanden til sandstrand er ca 100 m. Ved offshore bølgebryder er det også ideelt til mindre børn, fordi havet er altid rolig der og ikke dyb. Stranden er smuk og overfyldt til enhver tid. Det er omgivet af velholdte parker. Om sommeren er der frisk vand brusere, toiletter og en kiosk, hvor man kan købe is, snacks og kolde drikke. I sport havnen er altid noget. Talrige restauranter og barer inviterer dig til at blive hængende.Sport og udflugter: Ikke langt fra Ebro strømme, hvor du kan foretage spændende kajak. Kun et par minutter væk, kan du gøre ture på hesteryg gennem bjergene. Der er der også klatring, canyoning og mountainbike-ture. I nærheden kan besøges Tempelridderne slotte og malerisk beliggende landsbyer. Særligt imponerende er hulen i Meravelles (ca. 30 km).Siden juni 2009 er der også en indendørs swimmingpool med udendørs swimmingpool i landsbyen. Hvis vejret Så er ikke så godt, er der for at spille sport en mulighed. Barcelona er også et besøg værd. enten kan nås med tog eller bil der.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Elevator
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Aircondition
  4. Kabel-TV

Ofte stillede spørgsmål om Familienfreundliche, Ruhige Ferienwohnung Mit Pool, 100 M Entfernung Zum Meer

  • Er der et poolområde på Familienfreundliche, Ruhige Ferienwohnung Mit Pool, 100 M Entfernung Zum Meer?

    Ja, Familienfreundliche, Ruhige Ferienwohnung Mit Pool, 100 M Entfernung Zum Meer har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Familienfreundliche, Ruhige Ferienwohnung Mit Pool, 100 M Entfernung Zum Meer?

    Nej, Familienfreundliche, Ruhige Ferienwohnung Mit Pool, 100 M Entfernung Zum Meer tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Familienfreundliche, Ruhige Ferienwohnung Mit Pool, 100 M Entfernung Zum Meer?

    Ja, Familienfreundliche, Ruhige Ferienwohnung Mit Pool, 100 M Entfernung Zum Meer har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Familienfreundliche, Ruhige Ferienwohnung Mit Pool, 100 M Entfernung Zum Meer?

    Populære attraktioner i nærheden af Familienfreundliche, Ruhige Ferienwohnung Mit Pool, 100 M Entfernung Zum Meer inkluderer Hotel PortAventura Park, Cap Salou, Castell de Siurana, Port Calafat, Riumar, Altafulla, Passeig Marítim de Ponent, Carrer Barcelona.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Familienfreundliche, Ruhige Ferienwohnung Mit Pool, 100 M Entfernung Zum Meer?

    Afbestillingspolitikken for Familienfreundliche, Ruhige Ferienwohnung Mit Pool, 100 M Entfernung Zum Meer varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.