Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Fantastically Beautiful Living Under Reet In 1a Location Of Greetsiel (Krummhörn, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Fantastically Beautiful Living Under Reet In 1a Location Of Greetsiel (Krummhörn, Tyskland)

Om Fantastically Beautiful Living Under Reet In 1a Location Of Greetsiel

Fantastisk smuk levende under stråle i 1a beliggenhed af Greetsiel Den 2017 nyrenoverede og tildelt af DTV med 5 stjerner feriehus på diget tilbyder dig en fantastisk smuk stue til 2-4 personer i den idylliske fiskerby Greetsiel.Nyd din ferie i Nordsøen i vores komfortable højkvalitets udstyrede og lyse sommerhus med privat haveplot, hvor du kan tilbringe hyggelige og afslappende dage i ethvert vejr.Reethuus blev bygget i 2006 med elementer af hollandsk renæssance og nordtysk klinker. I 1 a beliggenhed direkte på den gamle dykke har du 140 kvadratmeter boligareal under stråtag og en 382 kvadratmeter haveplot udelukkende tilgængelig. Stueetagen dominerer det rummelige, lyse opholdsstue i en moderne atmosfære og med adgang til den solrige sydvestlige terrasse. Det huser også et åbent plan, fuldt udstyret køkken med spiseplads og adgang til en anden overdækket terrasse og smukt anlagt have. Derudover er stueetagen af gangen med garderobe og gæstetoilet og et bryggers med vaskemaskine til fri brug. Opholdsstuen er udstyret med et 117 cm satellit-tv, dvd-afspiller, stereoanlæg og radio. En hurtig DSL-forbindelse og et WLAN sikrer tilgængeligheden af internettet i hele huset.En åben trætrappe fører til øverste etage, som er designet med naturlige, olierede planker. Dette indeholder 2 store soveværelser (med 180 cm dobbeltsenge, satellit-tv, dvd-afspiller, mørklægningsgardiner og insektafvisende middel for en uforstyrret søvn) og det veludstyrede bad, hvor du kan slappe af i badekaret med udsigt over diget.Og når du sidder i galleriet i slutningen af dagen, nyd den enestående udsigt over Leyhörn naturreservat, den forbipasserende rejerbåd eller lystbådehavnen og drik et glas vin, du vil ikke forlade denne ø af ro. De velplejede grunde med 2 terrasser, strandstole, havemøbler og grill komplette et havehus med Fahrradabstellmöglichkeit og en parkeringsplads. Umiddelbart bag Reethuus strækker man den gamle dykke, der fører dig direkte til naturreservatet Leyhörn og kun 500 meter væk swimming lake (med strand og fremragende ferskvandskvalitet). Den historiske kerne i fiskerbyen Greetsiel ligger kun få minutter væk. Ren fornøjelse er også gåtur på diget til det berømte vartegn af Krummhörn, Pilsum fyrtårn ...Kort sagt - et meget rummeligt, stilfuldt og indbydende sommerhus, hvor du kan tilbringe hyggelige og afslappende dage i ethvert vejr.Vi glæder os til at byde dig velkommen som gæster på Reethuus an't Diek!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med bruser
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Fantastically Beautiful Living Under Reet In 1a Location Of Greetsiel

  • Er der et poolområde på Fantastically Beautiful Living Under Reet In 1a Location Of Greetsiel?

    Nej, Fantastically Beautiful Living Under Reet In 1a Location Of Greetsiel har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Fantastically Beautiful Living Under Reet In 1a Location Of Greetsiel?

    Ja, Fantastically Beautiful Living Under Reet In 1a Location Of Greetsiel har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Fantastically Beautiful Living Under Reet In 1a Location Of Greetsiel?

    Ja, Fantastically Beautiful Living Under Reet In 1a Location Of Greetsiel har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Fantastically Beautiful Living Under Reet In 1a Location Of Greetsiel?

    Populære attraktioner i nærheden af Fantastically Beautiful Living Under Reet In 1a Location Of Greetsiel inkluderer Norddeich, Norddeich, Norden, Hafen, Martinikerk, Groninger Museum, Ortsrundgang Greetsiel, Borkum.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Fantastically Beautiful Living Under Reet In 1a Location Of Greetsiel?

    Afbestillingspolitikken for Fantastically Beautiful Living Under Reet In 1a Location Of Greetsiel varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.