Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden FARM & STUNNING VIEW BREEZY CREEK RAINFOREST. LUSH TROPICAL PARADISE GARDE (Spanish Lookout, Belize)

Hele huset/lejligheden FARM & STUNNING VIEW BREEZY CREEK RAINFOREST. LUSH TROPICAL PARADISE GARDE (Spanish Lookout, Belize)

Om FARM & STUNNING VIEW BREEZY CREEK RAINFOREST. LUSH TROPICAL PARADISE GARDE

Fantastisk udsigt. Frodigt tropisk paradis; Kæledyr OK; Breezy; Creek; Regnskov. For reservation samme dag bedes du ringe.Spørg om langsigtede priser. Brug linket 'THING TO DO' til vores yndlingssteder til at spise, slappe af og udforske på vores hjemmeside. 'Coconut View' blev bygget for 8 år siden af vores landsbys grundlægger søn. Det har et færdigt lokalt hårdttræ på 44 fuldt indhegnede hektar med damme, en creek og masser af frugt og dyreliv til udforskning i regnskoven. Det store soveværelse er møbleret med en queensize seng, natbord og skab. Den anden har en dobbeltseng.Nyd varmt vand fra badeværelsets håndvask, bruser, køkkenvask og vaskeri. Det moderne køkken har køleskab, mikroovn og butan komfur / ovn. Spisesalen kan prale af et smukt bord til 4, der udvides til sæde 8.Ejendommen er lukket, og der er en tilknyttet bilhavn til 2 køretøjer; 10 fods afstand. Der er 6 trin til huset.Bekvemmeligheden ved at finde alt hvad du har brug for i Spanish Lookout er kun få minutter væk.Huse og jord i Heaven Valley er til salg; ved at henvise købere får du en nat gratis med en betalt for dit næste ophold. Bare spørg om en tur. Du skal dog ikke bekymre dig for, at dit ophold bliver afbrudt af et show.Da 5-stjernede anmeldelser er det, vi sigter mod, skal der være noget, der kommer til kort, så lad os vide det, så vi kan ændre det. Vær opmærksom på, at med åbne vinduer vil hjemmet være støvet, og de lokale gekkoer er en del af livet her.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Velvære / spa
  1. Massage
Værelsesfaciliteter
  1. Badeværelse med bruser
  2. Køkken
  3. Køleskab
  4. Kaffemaskine
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om FARM & STUNNING VIEW BREEZY CREEK RAINFOREST. LUSH TROPICAL PARADISE GARDE

  • Er der et poolområde på FARM & STUNNING VIEW BREEZY CREEK RAINFOREST. LUSH TROPICAL PARADISE GARDE?

    Nej, FARM & STUNNING VIEW BREEZY CREEK RAINFOREST. LUSH TROPICAL PARADISE GARDE har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på FARM & STUNNING VIEW BREEZY CREEK RAINFOREST. LUSH TROPICAL PARADISE GARDE?

    Ja, FARM & STUNNING VIEW BREEZY CREEK RAINFOREST. LUSH TROPICAL PARADISE GARDE har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på FARM & STUNNING VIEW BREEZY CREEK RAINFOREST. LUSH TROPICAL PARADISE GARDE?

    Ja, FARM & STUNNING VIEW BREEZY CREEK RAINFOREST. LUSH TROPICAL PARADISE GARDE har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på FARM & STUNNING VIEW BREEZY CREEK RAINFOREST. LUSH TROPICAL PARADISE GARDE?

    Populære attraktioner i nærheden af FARM & STUNNING VIEW BREEZY CREEK RAINFOREST. LUSH TROPICAL PARADISE GARDE inkluderer Philip S.W. Goldson International Airport, Parque Nacional Yaxhá-Nakum-Naranjo.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for FARM & STUNNING VIEW BREEZY CREEK RAINFOREST. LUSH TROPICAL PARADISE GARDE?

    Afbestillingspolitikken for FARM & STUNNING VIEW BREEZY CREEK RAINFOREST. LUSH TROPICAL PARADISE GARDE varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.