Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen (Wassen, Schweiz)

Hele huset/lejligheden Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen (Wassen, Schweiz)

Om Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen

Hus midt i de schweiziske alper Opholdsstuen er opdelt i to etager:I stueetagen køkken, spisestue og stue er trukket ind i et rum omkring standen i midten brand. Gennem en dør manden når trappen, garderobe og badeværelset.Fra det veludstyrede køkken hovedindgangen går ud over sædet. Derfra mand har en fantastisk udsigt over bjergene med Fünffingerstöcke.Den øverste etage har et badeværelse og to soveværelser med gulvniveau senge. På hylderne er der har bøger og brætspil.I kælderen er kælder med et pænt udvalg af vine fra hele verden. Vinkælderen er åben for gæster (mod betaling).Lige under sædet er onsite parkering. En anden parkeringsplads er foran huset.!!!! Vigtigt for vinteren ophold!Venligst rejse med en winterized bil med snekæder.Kanton UriVær opmærksom på, at vejrforholdene i bjergområdet kan ændre sig hurtigt, og der kan forventes snefald på ethvert tidspunkt. I tilfælde af uventede vejrforhold kan det være nødvendigt at lukke dele af de åbne veje midlertidigt. Uri Bygningsdirektorat Urg: Hvis du planlægger et pas i løbet af forårs- og efterårsmånederne, anbefales det stærkt at informere dig selv på afrejsedagen om den aktuelle vejsituation. For den nyeste vejbetingelser, se venligst oversigtsoversigten ovenfor.Passet åbningstider i tidligere år kan findes under 'Dokumenter'.Vejoplysninger via SMSSMS-tjenesten er tilgængelig for følgende ruter:Wassen - Meien Start Meien på 079 711 20 40Indkørslen på Sustenstrasse kan lukkes, når der er store mængder sne.De Garielenhaus fik sit navn fra dens tidligere ejere. Huset har imidlertid en lang historie bag sig, præcis når den blev bygget vides ikke. Tallet før House Heidenmauer formodes at beskytte forsvaret arbejde før, over Sustenpass kommer, Heiden. Mellem huset og den modsatte kapel Den gamle muldyr spor til Wassen eller over Sustenpass løber op til Innertkirchen.1981 var bygningen kort før den totale forfald. Der var stadig tre ydervægge og en vandudtryk tag. huset er blevet restaureret gennem en komplet renovering. Interiøret var praktisk, behagelig og let markeret. En stor pejs med konvektion fungerer som centralvarme.Huset er fire-sæson booking. Vintre i Meiental er mest meget strenge, og en til to fødder sne er ikke ualmindelige. Især i denne tid af året huset udstråler sin hygge og mærkes eksistentielt.Diverse:Klassiske stigninger at SAC hytter som Sewenhütte / Sustlihütte / Tierberglihütte Luk til butikker:Wassen: 10 minutterGöschenen: 15 minutterAndermatt: 20 minutterAltdorf: 30 minutter Sovepladser 9 personerEF: 2 senge i stuenOG: 1 værelse med 2 senge og 1 værelse med 5 senge køkken- Åbent køkken- Keramisk komfur med fire kogeplader- ovn- Køleskab med frys- kaffe Bad / toilet- EF: badeværelse med toilet og bruser og vaskemaskine- Første sal: badeværelse med toilet og bruser Leve-og spisestue- Meget rummelig- Pejs- Opholdsområde med sofa og lille bord- Stort spisebord udenfor- Stor terrasse med udsigt over bjergene- parkering

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen

  • Er der et poolområde på Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen?

    Nej, Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen?

    Ja, Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen?

    Ja, Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen?

    Populære attraktioner i nærheden af Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen inkluderer Engelberg-Titlis, Vierwaldstättersøen, Lake Lucerne, Furkapass, Köln Julemarked i den gamle by, Hauptbahnhof Luzern, First skiing area, Kapell-Bridge.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen?

    Afbestillingspolitikken for Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.