Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen (Sankt Blasien, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen (Sankt Blasien, Tyskland)

Om Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen

Lejlighed 4 - Herzogenhorn EG, 73qm, 2 soveværelser, max. 6 personer Velkommen til Albhof am Wasserfall! Vi er meget glade for, at du vil tilbringe din ferie med os. I Albhof kan du forvente nyrenoverede, møblerede i sort skovstil, meget moderne lejligheder. Alle lejligheder har nye moderne køkkener uden mangel på bekvemmeligheder. Hver detalje er taget hånd om, og du behøver ikke undvære smukke ting som WiFi, satellit-tv og et stort LCD-tv under dit ophold hos os. Albhof er meget solrig i en højde af 900 m, beskyttet ved kanten af skoven og i en vidunderlig afsondret beliggenhed, men også tæt på centrum af Menzenschwand. Den lille flod 'Alb', der kommer fra vandfaldene bag huset, strømmer gennem det 5500 kvadratmeter store område, hvor du kan slappe af. Bag huset ligger den romantiske Albschlucht med dens vandfald. Om sommeren starter mange vandrestier lige ved huset, og Schluchsee, Titisee og Feldberg er i nærheden. Om vinteren ligger skiliften, langrendsløbet og vinter-vandrestier lige uden for døren. Den velkendte Radon Revital Bad ligger lige i landsbyen. Så nydelsen ikke overses, er gastronomien 'direkte til gøg' direkte forbundet med lejlighederne. Lejlighederne med Albhof-miljøet giver dig uforglemmelige dage. Denne meget flot og stor lejlighed i stueetagen på Albhof er velegnet til op til 6 personer. Lejligheden har to separate soveværelser, hver med en stor dobbeltseng i træ og en stor garderobe. Stuen har en stor og hyggelig sofa, der kan konverteres til en dobbeltseng om natten om nødvendigt. Ud over et smukt opholdsområde til 6 personer er der også et stort fladskærms-tv i stuen. Selvfølgelig har du gratis WiFi i hele lejligheden. Det separate badeværelse har bruser, toilet og håndvask. De krævede frottéhåndklæder er allerede tilgængelige ved din ankomst. Det nye store og meget moderne separate køkken efterlader intet at ønske. Alt er tænkt på her. Der findes en opvaskemaskine, en stor keramisk kogeplade, en ovn og et stort køleskab med fryser. Men også en brødrister, en kaffemaskine og en kedel blev tænkt på. Disse ting er der også. Lejligheden er i øjeblikket renoveret og udlejes for første gang i januar 2020.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Satellit-TV

Ofte stillede spørgsmål om Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen

  • Er der et poolområde på Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen?

    Nej, Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen?

    Nej, Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen?

    Nej, Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen?

    Populære attraktioner i nærheden af Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen inkluderer EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg, Feldberg, Central Station Basel, Titisee, Badischer Bahnhof, Freiburg Breisgau Central Station, Basel Zoo, Congress Center Basel.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen?

    Afbestillingspolitikken for Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.