Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen (Konstanz, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen (Konstanz, Tyskland)

Om Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen

Lejlighed K2a + b, 60sqm, 2 soveværelser, max. 4 personer Velkommen til vores hus midt i det historiske Konstanz. I løbet af få minutter kan du nå Bodensøen og havnen (200 m), de tyske og schweiziske togstationer (300 m), Rheinbad og den schweiziske grænse (700 m). Constance Lufthavn Friedrichshafen ligger 24 km væk, og Kloten Lufthavn i Zürich ligger 60 km væk. Vores hus fra slutningen af 19 Århundrede blev omfattende renoveret i 2005. Så snart du forlader huset, er du midt i byens travlhed. Trods sin centrale beliggenhed kan du sove fredeligt med os, da soveværelserne er bagudvendte mod det indre område af distriktet. Alle omkring dig vil finde for enhver smag og budget shopping, købmandsforretninger, restauranter, vinbarer og særlige morgenmad tilbud. Både i havnen byder på sightseeingture. Så du kan nå Bodenseetherme og Konstanz swimmingpoolen. Der er også en flodbreddebane (2 km) med udsigt over bjergene. I Constance fandt det eneste råd nord for Alperne sted fra 1414 til 1418. Meget peger ud, z. For eksempel statuen 'Imperia' i havnen indgangen. Det er et besøg værd på det arkæologiske statsmuseum Baden-Württemberg (ALM), det kommunale Rosgartenmuseum u. V. M. En berigelse af din Bodensee ferie er bådture, z. Til stilhusene, blomsterøen Mainau, grøntsagsøen Reichenau, den 1000 år gamle Meersburg, Rhin Falls (CH, 40 km) for blot at nævne nogle få populære destinationer. 50 m fra huset er nærmeste parkeringsplads. Parkeringspladsen Bodenseeforum med bus til byens centrum tilbyder bekvem parkering. Du kan bruge byens busser gratis, hele byen og op til Kreuzlingen (CH). Vi tilbyder gratis Wi-Fi i huset. Haven brug af vores sommerhuse i Konstanz-Dingelsdorf med dam, terrasse og grill er tilgængelig for alle gæster. Vores komfortable lejlighed 'K2a + b' i 2. Ovenpå kan huset være op til 5 personer. Adgang til lejligheden er via gården og en trappe tårn. Lejligheden er med sine 2 badeværelser og toiletter og 2 tv'er ideel til 2 par. Der er en stue med en komfortabel sovesofa til 2 personer (160 x 200 cm), kabel-tv, radio, spisebord til 5 personer og en sammenklapmad madras til 1 barn (5. Person). Til området hører et lille badeværelse med bruser og toilet. Soveværelset er udstyret med en kassefjeder seng (180 x 200 cm), kabel-tv, radio. Badeværelset har badekar med badekar og toilet. Køkkenet er udstyret med komfur, ovn, 2 køleskabe med fryser, kaffemaskine, brødrister, kedel og en mikrobølgeovn. I anteroom med balkon er der en ekstra spiseplads til rådighed. På anmodning er vi glade for at tilbyde vasketøjspakker (1x dynebetræk + 2 håndklæder: 10 EUR / person).

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen

  • Er der et poolområde på Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen?

    Nej, Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen?

    Nej, Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen?

    Nej, Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen?

    Populære attraktioner i nærheden af Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen inkluderer Insel Mainau, Lindauer Hafen, Uferpromenade, Meersburg, Hafen von Friedrichshafen, Sea-Life, Seepromenade Bregenz, Uferpromenade Unteruhldingen.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen?

    Afbestillingspolitikken for Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.