Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks (Seal Rocks, Australien)

Hele huset/lejligheden Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks (Seal Rocks, Australien)

Om Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks

FISHCAKES - Prisvindende, arkitektonisk designet hjem med udsigt over Seal Rocks Designet af prisbelønnede arkitekt Shane Blue, er Fishcakes en af bare en håndfuld af boliger med udsigt over den hvide sandbugt Seal Rocks. Med seafront apex vinduer, 3 separate sovende pavilloner omgiver den private, vind beskyttede indre gårdhave.Indendørs / udendørs flow opretholdes via glasdøre i garagen. Køkkenet er undervurderet og åbent med gaslavning, mens en forbrændingsovn medfører nostalgi.Huset rammer en balance med en forbindelse til landskabet. Det absorberer for evigt et skiftende syn, interagerer med natur og årstid. Konstrueret til at blive grasiøst fra selvforvitrende materialer, kunne det have været bygget i går.Fra simple begyndelser kommer design inspirationen dels fra balinesiske hjem, der har separate vinger til at sove, underholdende og badeværelser. En unik position betyder, at huset er højt nok til at undgå distraktioner fra vejen. I det bedste hjørne af stranden er det beskyttet mod vinden og de fascinerende storme.Med ingen udsigt naboer, afslører huset kun sig, når man går op ad trappen for den følelsesmæssige ankomst. Og det er sådan, du kan forlade verden i et par dage.I den fjerne ende af stranden ligger huset på kanten af Sugarloaf Point fyrtårn (et must, hver gang). Fiskeri og dykning entusiaster kender området godt. For bølger har du pointen for venlige breakers, plus fyrtårn, treachery eller yagon tilbyder endnu mere.BEKVEMMELIGHEDERFishcakes er selvstændig, er fuld af bæredygtige funktioner og sover op til 6 gæster. Privat, komfortabelt og rummeligt, du er omgivet af grøntområderne i de anlagte haver og nationalparken.De 3 soveværelser ombrydes omkring den private gårdhave. En generøs mester loft har en queensize seng, hængende plads, skrivebord, og masser af plads til en bærbar barneseng hvis det er nødvendigt.Yderligere 2 private soveværelser har komfortable dobbeltsenge, med kvalitets sengetøj i hele.Liggende højt på en sanddyne kan du slentre ned til Boat Beach, eller tage en 5-minutters gang til Lighthouse Beach.I ægte landlig stil kan du se en række dyreliv gennem de forskellige årstider.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Direkte adgang til stranden
  4. Vaskemaskine
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Centralvarme
  3. Kabel-TV
  4. Køkken

Ofte stillede spørgsmål om Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks

  • Er der et poolområde på Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks?

    Nej, Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks?

    Ja, Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks?

    Ja, Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks?

    Populære attraktioner i nærheden af Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks inkluderer Forster (Wallis Is) Airport, Shoal Bay nsw.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks?

    Afbestillingspolitikken for Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.