Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Flaxmill Bay Motel Unit 4 - Flaxmill Bay (Whitianga, New Zealand)

Hele huset/lejligheden Flaxmill Bay Motel Unit 4 - Flaxmill Bay (Whitianga, New Zealand)

Om Flaxmill Bay Motel Unit 4 - Flaxmill Bay

Flaxmill Bay Motel Unit 4 - Flaxmill Bay Enhed 4 er en af fire Flaxmill Bay ferie enheder i et fælles kompleks på Flaxmill Bay 3 minutters kørsel fra centrum af Cooks Beach. Dette er en fabelagtig beliggenhed 100m fra stranden. Flaxmill Bay er en lille, lækket noget uopdaget bugt beliggende mellem Cooks Beach og Ferry Landing, hvilket gør det til et mere afslappende sted at bo i de travle sommermåneder, men stadig tæt på passagerfærgen til Whitianga og alle de lokale højdepunkter.Denne ferie ferie enhed i Flaxmill Bay omfatter kompakt og lyst åben planløsning ... slappe af på dækket eller spis al fresco med havudsigt!Køkkenet har alle de grundlæggende faciliteter du har brug for (ingen ovn) og der er en vaskemaskine på badeværelset. Der er 1 soveværelse med en queensize seng og en enkelt sammenklappelig seng. Der er en sovesofa i stuen, når det kræves. Når du ikke nyder den udendørs livsstil, kommer denne ejendom med WiFi og Freeview til at holde dig underholdt.Dette er en god base for at nyde alle faciliteterne i området. Lokalt er der ægcentrisk økologisk cafe, og du er en kort gåtur til færgen landingsbutik og passagerfærgen (5 minutter) over til Whitianga, der har supermarkeder sammen med en lang række andre shopping og spisemuligheder. Cooks Beach har takeaway butikker, en dagligvarebutik og en vinbutik til at dække alle dine behov.Andre attraktioner i området er Hahei og Cathedral Cove 10 minutters kørsel væk, og kun 15 minutters kørsel til Hot Water Beach. Ud over de mange smukke strande er der mange dejlige bussture med fantastisk natur.Så spar dig tilbage og slapp af i det særlige miljø i Flaxmill Bay.For større grupper er der 3 flere ferieenheder til rådighed til leje. Se venligst alle de fortegnelser på www. bachcare. co. nz / ejendom / 3414, www. bachcare. co. nz / ejendom / 3415, og www. bachcare. co. NZ / ejendom / 3416.Bachcare tilbyder rengørings- og sengetøjstjenester, som kan opkræves efter din reservation. Hvis rengøring eller sengetøj ikke vises på dit tilbud på HomeAway, er det IKKE inkluderet i dit ophold. For at finde ud af mere om specifikke rengørings- og linnepriser til dit ophold, bedes du bruge 'Stil et spørgsmål til manager' for at kontakte Bachcare.Andre ting at bemærke: Bemærk, at de 4 enheder i dette kompleks deler nogle fælles vægge og fælles udearealer. Vær opmærksom og hensyntagen til andre gæster, der bor i de andre enheder.Bemærk, fjernelse af affald og en rengøring på 2 timer er inkluderet i prisen. Eventuel ekstra tid opkræves.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Badeværelse med bruser
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Mikrobølgeovn
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Flaxmill Bay Motel Unit 4 - Flaxmill Bay

  • Er der et poolområde på Flaxmill Bay Motel Unit 4 - Flaxmill Bay?

    Nej, Flaxmill Bay Motel Unit 4 - Flaxmill Bay har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Flaxmill Bay Motel Unit 4 - Flaxmill Bay?

    Nej, Flaxmill Bay Motel Unit 4 - Flaxmill Bay tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Flaxmill Bay Motel Unit 4 - Flaxmill Bay?

    Ja, Flaxmill Bay Motel Unit 4 - Flaxmill Bay har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Flaxmill Bay Motel Unit 4 - Flaxmill Bay?

    Populære attraktioner i nærheden af Flaxmill Bay Motel Unit 4 - Flaxmill Bay inkluderer Cathedral Cove Te Whanganui A Hei, Cooks Beach, Hot Water Beach, The Waterworks.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Flaxmill Bay Motel Unit 4 - Flaxmill Bay?

    Afbestillingspolitikken for Flaxmill Bay Motel Unit 4 - Flaxmill Bay varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.