Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Forests, Creeks, Trails And Getting Away From It All! Your Dream Come True! (Munford, USA)

Hele huset/lejligheden Forests, Creeks, Trails And Getting Away From It All! Your Dream Come True! (Munford, USA)

Om Forests, Creeks, Trails And Getting Away From It All! Your Dream Come True!

Skove, creeks, stier og komme væk fra det hele! Din drøm bliver til virkelighed! Tjek os ud på Facebook ... Triple Creek Farm! Har du brug for et sted at slappe af og slappe af? Triple Creek Farm ligger på bredden af ​​Talladega Creek med udsigt over den historiske Waldo Covered Bridge og gamle gristmølle. Guld brugt til at blive udvundet i lokalområdet, og mange moderne prospektorer kommer fra fjernt til at sprænge Talladega Creek til guld. Gården er 20 hektar med egetræer, dogwoods, fyrretræer og vilde blomster omgivet af Talladega National Forest, uden naboer i sikte! Det er beliggende i foden af ​​Appalacherne ved bunden af ​​Cheaha Mountain.Du vil måske tilbringe dine dage med at fiske eller slange i bæk eller udforske den utrolige forårsvisning af vildblomster som trillium, vilde geranium og rød buckeye. Måske ville du nyde mountainbike miles miles af Talladega National Forest veje eller Chief Ladiga Rail Trial nær ved. Elske vandreture og backpacking, Pinhoti Trail, det længste spor i Alabama, ligger kun 2 miles væk. Måske er du en roadbiker og vil klatre fra Waldo til det højeste punkt i Alabama, Mt Cheaha. Du kan ride din cykel ud af Triple Creek Farm drive måde og gøre dette. Bare et par miles væk er Desoto Caverns Park, hvor du kan udforske en dyb underjordisk hul og tilbringe dagen med at nyde deres mange familie sjove aktiviteter.Waldo ligger lige udenfor Talladega by grænserne. Talladega er hjemsted for den historiske Ritz Theatre og den årlige april i Talladega pilgrimsrejse af boliger. Så meget sjovt at vælge imellem ... men måske vil du bare glæde dig til at slappe af på den store forreste veranda, der ser fugle på feederen og den dovne creek roll by. Så selvfølgelig, hvis du er en Nascar fan ... Waldo er lige nede ad vejen (ca. 20 miles) fra Talladega Superspeedway! Planlægger at komme til Dega for at køre en racerbil på det hurtigste spor i hele landet? Efter en raske dag med racer, kom og ophold i landet og slapp af!Der er et fuldt udstyret køkken, men hvis du hellere ikke vil lave mad, hop i bilen og løbe til Talladega, 6 miles eller Oxford, 20 miles, for et udvalg af restauranter, butikker og biografer.Du er velkommen til at kontakte Maggie for mere information. Hun tilbragte over 20 år at udforske bjergene til fods, på cykel og på hesteryg! Du vil finde kort over området og masser af information om ting at gøre, når du ankommer til sommerhuset. Nøgleord: Cottage, Farmhouse, Waldo, Overdækket Bridge, Cabin, Cheaha, Pinhoti Trail, Trail, Chief Ladiga Rail til Trail, Caverns, Talladega, Talladega Superspeedway, Talladega Race Track,

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Centralvarme
  3. Aircondition
  4. Kabel-TV
For børn
  1. Legeplads

Ofte stillede spørgsmål om Forests, Creeks, Trails And Getting Away From It All! Your Dream Come True!

  • Er der et poolområde på Forests, Creeks, Trails And Getting Away From It All! Your Dream Come True!?

    Nej, Forests, Creeks, Trails And Getting Away From It All! Your Dream Come True! har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Forests, Creeks, Trails And Getting Away From It All! Your Dream Come True!?

    Ja, Forests, Creeks, Trails And Getting Away From It All! Your Dream Come True! har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Forests, Creeks, Trails And Getting Away From It All! Your Dream Come True!?

    Ja, Forests, Creeks, Trails And Getting Away From It All! Your Dream Come True! har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Forests, Creeks, Trails And Getting Away From It All! Your Dream Come True!?

    Populære attraktioner i nærheden af Forests, Creeks, Trails And Getting Away From It All! Your Dream Come True! inkluderer Clay County Courthouse, Talladega Superspeedway, Cheaha State Park, Desoto Caverns, Anniston Regional Airport, Oxford City Hall, Berman Museum of World History.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Forests, Creeks, Trails And Getting Away From It All! Your Dream Come True!?

    Afbestillingspolitikken for Forests, Creeks, Trails And Getting Away From It All! Your Dream Come True! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.