Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis (Oberstaufen, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis (Oberstaufen, Tyskland)

Om Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis

Sjov i bjergene med Oberstaufen Plus i Steibis. Sæt farten ned! Sjælen dingle i vores hyggelige, nyrenoverede galleri lejlighed i den populære ski-og vandreture område Steibis. Lejligheden er beliggende i et velholdt feriested med indendørs pool, opvarmet ski kælder, bordtennis værelse og underjordisk parkeringsplads. Der er også en sauna, vaskemaskine og tørretumbler, men mod betaling.De to-værelses lejlighed har 40 kvadratmeter i alt og en stor terrasse. Nedenunder er køkkenet, badeværelset med bad / toilet og stue med spiseplads. Soveværelset er øverst på galleriet.udstyr:Masser af plads i køkkenskabe, køleskab med 3 *** fryser, 4 brænder komfur med ovn med mikroovn og grill, opvaskemaskine, brødrister og kaffemaskine. Og selvfølgelig bestik, bestik mv. Derudover er der en hårtørrer, tørretumbler og strygejern.I stuen Smart TV, der også fungerer som en radio, en sovesofa med 160 x 190 seng overflade. Den stille lejlighed udnytter ændret på første sal på bagsiden af ​​bygningen: ingen gade støj, ingen røg!Ideel til to eller tre personer. Børn og hunde velkommen!En linnedpakke bestående af sengetøj, håndklæder og viskestykker lejes: € 15 per person. Angiv venligst før ankomst. Betaling sker på stedet.Skatten er 2,30 € / person og nat. Børn under 16 år betaler halv pris.Miljø.Inden for nem gåafstand: mange restauranter, ost mejeri og den veludstyrede landsby butik, samt skiliften ved siden af, golfbanen og Imbergbahn. En offentlig legeplads er direkte op til huset.Steibis er udgangspunkt for mange vandreture. Hvem ønsker at gå højere, kan du tage svævebanen til Hochgrat.Især smuk om vinteren, plateau i Imberg hvor du kan vandre, langrend eller kan gå med snesko. Ikke zuvergessen skiområdet på Imberg. Oberstaufen med mange butikker, restauranter og fritidsaktiviteter, kun en kort køretur væk. Oberstaufen kan nås med bus, stop er kun nogle få i gang Installation fra huset. Og med Oberstaufen Plus gratis!Oberstaufen har god togforbindelse til Lindau ved Bodensøen, Oberstdorf og Kempten. Også let tilgængelig er Füssen og de kongelige paladser, såvel som Bregenz, Vorarlberg og Schweiz.Hvem ønsker at ankomme med tog har direkte forbindelse fra München, Ulm eller Augsburg. Og for 32 € kan du bruge alle busser og toget i Oberallgäu gratis i 14 dage. Perfekt til en ferie fra bilen!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Udendørs pool
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis

  • Er der et poolområde på Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis?

    Ja, Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis?

    Ja, Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis?

    Ja, Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis?

    Populære attraktioner i nærheden af Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis inkluderer Lech-Zuers, Damüls - Faschina, ARLBERG-well.com, Lindauer Hafen, Oberjoch, Uferpromenade, Mellau, Fellhorn-Kanzelwand.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis?

    Afbestillingspolitikken for Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.