Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Get Away From It All At Pelicasa! Waterfront Property Right On San Antonio Bay! (Queen City, USA)

Hele huset/lejligheden Get Away From It All At Pelicasa! Waterfront Property Right On San Antonio Bay! (Queen City, USA)

Om Get Away From It All At Pelicasa! Waterfront Property Right On San Antonio Bay!

Kom væk fra det hele! Waterfront Home i San Antonio Bay; 300 'Privat mole Vores beskedne, men komfortable kyst hjem, vi har opkaldt Pelicasa (Pelican + Casa!) ligger i det lille fiskerisamfund i Seadrift, Texas. Gør dig klar til at efterlade enhver stress og angst, når du befinder dig i et miljø, der mangler trafikpropper, trafiklys, restaurantlinjer og fulde parkeringspladser.Pelicasa ligger uden for byen i slutningen af Swan Point Road, hvor den møder San Antonio Bay. Denne smukke bugt er en af Golfkystens bedst bevarede hemmeligheder til god fiskeri og ænderjagt. Der er faktisk mange velerfarne fiskeri- og jagtguider og guidtjenester tilgængelige i vores område. Uanset om du er bådsejer og bliv begejstret over udsigten til at dokke din båd ved molen under dit ophold, en jæger, der leder efter ænder, hjorte eller vilde svin, en ivrig fuglevogter & dyreliventusiast eller en person, der har behov for at slappe af & afslapning, vores hjem er stedet for dig!Her er nogle ting, du kan se frem til med dit ophold: solnedgangspladser i forreste række for dig; uafbrudt udsigt over San Antonio-bugten sammen med alle dets fascinerende indbyggere som pelikaner og delfiner; start din båd lige nede på gaden ved gratis offentlig bådrampe; og ingen støj undtagen for vandet, der springer mod hovedhovedet og vinden, der rasler gennem det gamle palmetræ.Vores hjem tilbyder sovepladser for op til 10 personer. Det store soveværelse har en king size seng, gæst soveværelset har en king size seng og køjeseng har 3 køjesenge i alt 6 enkeltsenge. Hvert badeværelse har en standup-bruser, og hjemmet har en vaskemaskine og tørretumbler i fuld størrelse. Køkkenet er udstyret med køleskab i fuld størrelse, opvaskemaskine, mikroovn, el-komfur og kaffemaskine sammen med de grundlæggende gryder, pander, tallerkener og redskaber. Der er udsigt over bugten fra det åbne konceptkøkken, spisestue og stue samt soveværelse. Vi har parabol og wifi med et tv i stuen og soveværelse. Ud over selve huset er der oprettet en meget stor stald med en propangrill og fladtøvle, en fryser til opbevaring af is, et tv med stor skærm og et bord med plads til 10.Der er et dæk knyttet til bagsiden af hjemmet mod vandet og et dæk ud over vandet fra skottet. Begge tilbyder et vidunderligt sted at sidde og nyde udsigten. Der er en stor betonpude foran vores hjem ved siden af laden, der kan rumme en ret stor RV eller bådtrailer.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Get Away From It All At Pelicasa! Waterfront Property Right On San Antonio Bay!

  • Er der et poolområde på Get Away From It All At Pelicasa! Waterfront Property Right On San Antonio Bay!?

    Nej, Get Away From It All At Pelicasa! Waterfront Property Right On San Antonio Bay! har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Get Away From It All At Pelicasa! Waterfront Property Right On San Antonio Bay!?

    Ja, Get Away From It All At Pelicasa! Waterfront Property Right On San Antonio Bay! har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Get Away From It All At Pelicasa! Waterfront Property Right On San Antonio Bay!?

    Ja, Get Away From It All At Pelicasa! Waterfront Property Right On San Antonio Bay! har Parkering for gæster.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Get Away From It All At Pelicasa! Waterfront Property Right On San Antonio Bay!?

    Afbestillingspolitikken for Get Away From It All At Pelicasa! Waterfront Property Right On San Antonio Bay! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.