Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Glen Arbor-sovepladser 5-Pet-Crystal River-pejs-AIR- I byen. (Glen Arbor, USA)

Hele huset/lejligheden Glen Arbor-sovepladser 5-Pet-Crystal River-pejs-AIR- I byen. (Glen Arbor, USA)

Om Glen Arbor-sovepladser 5-Pet-Crystal River-pejs-AIR- I byen.

Foxwood - Glen Arbor-Crystal River-Pet ok-Pejs Denne fantastiske lille sommerhus, der er tilgængelig året rundt, byder på en masse charme lige i 'downtown' Glen Arbor. Set i en historie bog skovklædte omgivelser og på tværs af gaden fra Crystal River bliver det ikke bedre end dette. Dæksiden af ​​huset tilbyder stille spisning og afslappende med skovklædt udsigt og en spotting af lejlighedsvis hjorte og ræv, mens du slapper af og spiser på dækket. Hvis du besøger om efteråret eller vinteren krølle op med en bog og et glas vin foran gas pejsen. Så hyggeligt du ikke vil forlade. Foxwood er for nylig blevet opdateret og har 2 soveværelser plus en lille hems til børn og 1 badeværelse med badekar brusebad. Prime Summer ugentlig lørdag-lørdag. Korte ophold er undertiden tilladt i løbet af de primære sommerdage, dog vil depositum ikke blive opkrævet for reservationer på i alt mindre end 7 overnatninger, der bookes online, indtil reservationen er bekræftet af Visit Up North den næste arbejdsdag. Ankomst- og / eller afrejsedato skal sikkerhedskopiere eksisterende reservationer og / eller begynde / slutte på en lørdag. Weekender til mindesmærke og arbejdsdag kræver tre nætter. Sovepladser op til 5 med 1 konge, 1 dronning og twin seng leveres i loft. Spis i køkkenet med opvaskemaskine og alt hvad du behøver for at forberede måltider. Gå ud til dæk fra køkkenet. Der er en vaskemaskine / tørretumbler gemt i bag lukkede døre i køkkenet også. Trægulve gennem ud.Åben året rundt Nyd det smukke uberørte vand i Crystal River på tværs af gaden med den medfølgende kano. Swing ud på floden på 'træ' swing. Kick tilbage i de farverige Adirondack-stole på floden såvel som en ildsted, kun få skridt fra din dør. Gå til Riverfront Pizza, Western Avenue Grill eller Boones eller smag lokale kirsebærvin i Cherry Republic. Byen ligger kun .2 miles fra huset. Supermarked, gavebutikker og kaffebar er blot nogle af de ting, der gør dit besøg nemt. Cykeludlejning er lige nede på gaden. Ingen grund til at køre til den 'store' by! Gå til Lake Michigan og se solen gå ned. Gas grill og firepit. Kabel / DVD, WIFI. Gas pejs. Central air condition. Din velmenede kæledyr er velkomne. Sengetøj inkluderet. Rygning forbudt.Glen Arbor ligger mellem Leland og Empire langs M-22 korridoren. Rejs nordpå og nyd stop ved Lake Michigan strande. Der er et fantastisk sted omkring 1/2 mil nord på Lake Michigan, der er et perfekt sted at tage en svømmetur. Vandrestier ved Pyramid Point, spisning på lokale spisesteder og sandwichbutikker, landbrugsmarkeder og meget mere er nogle af de mange spændende ting, du kan besøge. Rejs sydpå til Sleeping Bear Dunes, Glen Haven, Pierce Stocking Scenic drev samt spisning og shopping. Traverse City ligger 30 minutter væk.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Kæledyr tilladt
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Kasino
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Opvaskemaskine
  3. Strygebræt
  4. Aircondition
For børn
  1. Legeplads

Ofte stillede spørgsmål om Glen Arbor-sovepladser 5-Pet-Crystal River-pejs-AIR- I byen.

  • Er der et poolområde på Glen Arbor-sovepladser 5-Pet-Crystal River-pejs-AIR- I byen.?

    Nej, Glen Arbor-sovepladser 5-Pet-Crystal River-pejs-AIR- I byen. har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Glen Arbor-sovepladser 5-Pet-Crystal River-pejs-AIR- I byen.?

    Ja, Glen Arbor-sovepladser 5-Pet-Crystal River-pejs-AIR- I byen. har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Glen Arbor-sovepladser 5-Pet-Crystal River-pejs-AIR- I byen.?

    Nej, Glen Arbor-sovepladser 5-Pet-Crystal River-pejs-AIR- I byen. tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Glen Arbor-sovepladser 5-Pet-Crystal River-pejs-AIR- I byen.?

    Populære attraktioner i nærheden af Glen Arbor-sovepladser 5-Pet-Crystal River-pejs-AIR- I byen. inkluderer The Homestead, Sleeping Bear Dunes National Lakeshore, Hickory Hills Ski Area, Cherry Capital Airport, Crystal Mountain Resort & Spa.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Glen Arbor-sovepladser 5-Pet-Crystal River-pejs-AIR- I byen.?

    Afbestillingspolitikken for Glen Arbor-sovepladser 5-Pet-Crystal River-pejs-AIR- I byen. varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.