Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Go Back In Time With Adventure In A Welsh Country Farmhouse (Machynlleth, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Go Back In Time With Adventure In A Welsh Country Farmhouse (Machynlleth, Storbritannien)

Om Go Back In Time With Adventure In A Welsh Country Farmhouse

Gå tilbage i tiden med eventyr i et walisisk bondegård Gå tilbage i tiden 300 år i dette walisiske bondegård (med alle moderne faciliteter), skifergulve med en pejse med indgreb, omgivet af en 5 hektar stor have med træer og buske. Ideel til familier at udforske og have det sjovt i.Fred og ro i midten af Wales er uden sidestykke, og efter det travle og støjende byliv er det det perfekte sted at genoplade. Luften er ren, og fuglene synger deres hjerte ud for alle. Fra den afsondrede have skal du kun gå et par miles til badebyerne Aberdovey og Borth. Bjergkæden i Cader Idris er endnu tættere og tilbyder spektakulær gåtur og sightseeingudflugt.Alle gæster har adgang til den 5 hektar store have og en 600 yard privat vej. Der er en vaskeanlæg i haven med vaskemaskine / tørretumbler og kan bruges mod et nominelt gebyr.Manageren vil være tilgængelig i slutningen af en telefon for eventuelle forespørgsler, og webstedsadministratoren vil være tilgængelig om morgenen og om aftenen.Gæsterne vil opleve et walisisk bondegård, der blev bygget for over tre hundrede år siden på bjergsiden af Dyfi-dalen. Huset har vidunderlige egetrævægge og bjælker med en indvendig krog med pejsovn. Det har sin egen have med bord og stole, perfekt til morgenmad om morgenen. Der er lange gåture, der fører dig op til bjergene bag, hvor kysten kan ses fra topmøderne.Lokale tog og busser er tilgængelige fra Machynlleth, 10 minutter væk med bil. Du har brug for en bil, når du besøger The Hall, og der tilbydes gratis parkering. Du bliver nødt til at leje en bil i lufthavne i Manchester, London eller Gatwick.King Arthur's Labyrinth er et fantastisk sted for hele familien at udforske historien om hvaler og miner i Corris. Det har også en lille håndværksby til lokal shopping. The Devil's Bridge er et dejligt sted at tilbringe dagen, og universitetsbyen Aberystwyth er 22 miles væk på den walisiske kyst for masser af gode butikker og spisesteder. Snowdon kan prale af nogle af de bedste udsigter i Storbritannien, og toppen kan nås ad en række velkendte stier. Topmødet kan også nås på Snowdon Mountain Railway, en rack- og pinion-jernbane, der blev åbnet i 1896, og som bærer passagerer de 7. 7 miles (LAND) til Llanberis til topstationen. Topmødet huser også et besøgscenter kaldet Hafod Eryri, bygget i 2006 til erstatning for et, der blev bygget i 1930'erne.VORES ÆNDRING OVER DAGER ER ONSDAG OG LØRDAG, VENLIGST PLAN FOR ANKOMST OG FORLÆGNING PÅ disse dage.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Kabel-TV

Ofte stillede spørgsmål om Go Back In Time With Adventure In A Welsh Country Farmhouse

  • Er der et poolområde på Go Back In Time With Adventure In A Welsh Country Farmhouse?

    Ja, Go Back In Time With Adventure In A Welsh Country Farmhouse har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Go Back In Time With Adventure In A Welsh Country Farmhouse?

    Ja, Go Back In Time With Adventure In A Welsh Country Farmhouse har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Go Back In Time With Adventure In A Welsh Country Farmhouse?

    Ja, Go Back In Time With Adventure In A Welsh Country Farmhouse har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Go Back In Time With Adventure In A Welsh Country Farmhouse?

    Populære attraktioner i nærheden af Go Back In Time With Adventure In A Welsh Country Farmhouse inkluderer Barmouth Harbour, Beach Barmouth, Snowdonia National Park, Harlech Castle, Powis Castle and Garden, Aberystwyth Beach, The Hall at Abbey-Cwm-Hir, Ffestiniog Railway.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Go Back In Time With Adventure In A Welsh Country Farmhouse?

    Afbestillingspolitikken for Go Back In Time With Adventure In A Welsh Country Farmhouse varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.