Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Gold Coast Beach Front House (Palm Beach, Australien)

Hele huset/lejligheden Gold Coast Beach Front House (Palm Beach, Australien)

Om Gold Coast Beach Front House

Gold Coast Beach Front House Dette fantastiske hus er en oase af komfort og stil på stranden. En skjult perle, renoveret i en frisk strand stil endnu bevarer charmen ved en traditionel strand hus. Unikt beliggende på en ekstra bred strand foran blokken i køkkenet, spisestue, stue og soveværelse har en betagende udsigt over havet. Slap af med et glas vin på den store balkon ser bølgerne rulle i eller trin fra balkonen på sandet. Surf på pause i foran huset eller tage en afslappet spadseretur til de lokale surf klub flag og klubhus Valget af at spise i eller ud er nemt der er en stor grill til at tage højde for hele familien. Koge op en storm eller spadsere til de nærliggende caféer og surf klub. Oskars og George restauranter Fisk er to af de bedste restauranter på kysten, og de er 5 min væk. En klassisk strandhus catering til alle dine behov. Højt til loftet, poleret træ gulve, komfortable senge, ensuite med havudsigt, air condition og loft fans. Plus lidt ekstra for at holde familien glade, Foxtel iQ med film og sport pakke, ismaskine køleskab gør is på et tryk på en knap og gratis wi-fi at holde kontakten. Denne vidunderlige tre soveværelser 2 badeværelser sommerhus er det perfekte feriemål for at slappe af og nyde med familie og venner. Der er masser af plads til parkering og den store forhave mod havet har direkte adgang til stranden, er det et godt sted at spille cricket og fodbold med bonus for at blive fuldt indhegnet til små børn. '30 min kørsel til forlystelsesparker' let adgang til M1Gå til Tallebudgera Creek og Burleigh Headland nationalpark. Lige uden for næsset er den fabelagtige street shopping og caféer i Burleigh Heads. En bil er nyttig, men ikke nødvendig; Caféer og butikker er lige rundt om hjørnet og busforbindelser er i nærheden af. Pacific Fair og Robina indkøbscentre, Robina banegård, Currumbin trendy kaffebarer, Currumbin fuglereservat og Coolangatta Lufthavn er alle inden for en 15min kørsel. Hus arrangementElevated- enkelt niveau ved strandenÅben plan stue, spisestue og køkken3 soveværelser - to badeværelserSoveværelse 1. Queen Bed plus ensuiteSoveværelse 2. Queen BedSoveværelse 3. 1 enkeltseng plus konge Single og trille  Sidder på en 20 meter bred blok - et sjældent fund. Separat vaskerum skab og udendørs strand brusebadNaboskabspolitikDette hus er beliggende i et eksklusivt strandområde blandt multimillion dollar hjem. Som huse til hussejer og naboer gælder følgende regler som lejebetingelse: Ingen kæledyr tilladt på ejendommen Ingen funktioner eller parter tilladt Indsamling af mennesker begrænset - ikke mere end 12 personer Alle brud og skader skal betales fuldt ud af gæsten Ingen skoler

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Direkte adgang til stranden
Værelsesfaciliteter
  1. Centralvarme
  2. Aircondition
  3. Kabel-TV
  4. Køkken

Ofte stillede spørgsmål om Gold Coast Beach Front House

  • Er der et poolområde på Gold Coast Beach Front House?

    Nej, Gold Coast Beach Front House har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Gold Coast Beach Front House?

    Ja, Gold Coast Beach Front House har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Gold Coast Beach Front House?

    Ja, Gold Coast Beach Front House har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Gold Coast Beach Front House?

    Populære attraktioner i nærheden af Gold Coast Beach Front House inkluderer Australian Outback Spectacular, Gold Coast Airport, Main Beach, Cavill Avenue, Surfers Paradise Beach, Southport, Warner Bros Movie World, Palm Beach.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Gold Coast Beach Front House?

    Afbestillingspolitikken for Gold Coast Beach Front House varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.