Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Gorgeous Mountain-top Luxury Villa - Sedona Redrocks, Forest & Oakcreek (Clarkdale, USA)

Hele huset/lejligheden Gorgeous Mountain-top Luxury Villa - Sedona Redrocks, Forest & Oakcreek (Clarkdale, USA)

Om Gorgeous Mountain-top Luxury Villa - Sedona Redrocks, Forest & Oakcreek

Smuk bjergtop luksusvilla - Sedona RedRocks, Forest & OakCreek Nyd en betagende udsigt fra vores smukke luksus Villa, der sidder på bjergtoppen og har udsigt over dalen. Du kan høre Oak Creek hjemmefra, mens du nyder stilheden i Angel Valley.Vi er midt i Coconino Forest og RedRock State Park og ligger lige på grænsen til Sedona og byen Cornville, der er berømt for vingårde. Hvad dette får dig er - afsondret flugt med adgang til mystisk Sedona inden for 20 minutter.Vores hoveddør træder lige ind i skoven (15 fod derfra) - Coconino National Forest, og vi har en gåafgang til Oak Creek og adgang til miles af vandrestier. Med kun 20 minutter til Sedona Center har du adgang til alt det, Sedona tilbyder, mens du har din egen private flugt i skoven. Villa sover op til 14Udsigten fra det store terrassedæk er helt fantastisk. Vores parti giver meget privatliv. Når du er forbi 2. 2. mil grusvej, træder du ind på Interstate 89A, der fører dig til Sedona. Vandretur ned til egetræen eller op i nationalskoven bag hjemmet finder du noget, der taler til dit hjerte. Vandet her er kendt for at have helende egenskaber, og Angel Valley er hjemsted for kraftig energivirvel.Den 1. 5 hektar store baggård og næppe at se nogen naboer, giver en fornemmelse af at være væk fra alt! Villaen er meget godt beliggende på bjerget - hvilket giver os udsigt over røde Sedona klipper på den ene side og Angel Valley på den anden. Hjemmet har en meget fredelig, rolig, zen-lignende atmosfære. Min familie og venner elsker at tilbringe tid her, og jeg håber, at du også bliver forelsket i dette sted.Villahuset er familievenligt, og vi har internetforbindelse med høj hastighed og streaming af Netflix og Hulu-abonnementer, som du kan bruge. Vi har et fodboldbord i stuen. Gemt væk i vaskerummet har jeg en høj stol og legepenn og har holdt nogle brætspil og legetøj, som dine børn kan nyde.Der er et trin i stuen, og vær opmærksom på det. Jeg har to barnesenge opbevaret i vaskerummet, der kan bruges som ekstra senge, eller bruges til at lægge mig på gårdhaven under den enorme Sedona nattehimmel og se på den glitrende fremvisning af stjerner og Mælkevejen på klare nætter.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Badeværelse med bruser
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Gorgeous Mountain-top Luxury Villa - Sedona Redrocks, Forest & Oakcreek

  • Er der et poolområde på Gorgeous Mountain-top Luxury Villa - Sedona Redrocks, Forest & Oakcreek?

    Nej, Gorgeous Mountain-top Luxury Villa - Sedona Redrocks, Forest & Oakcreek har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Gorgeous Mountain-top Luxury Villa - Sedona Redrocks, Forest & Oakcreek?

    Ja, Gorgeous Mountain-top Luxury Villa - Sedona Redrocks, Forest & Oakcreek har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Gorgeous Mountain-top Luxury Villa - Sedona Redrocks, Forest & Oakcreek?

    Ja, Gorgeous Mountain-top Luxury Villa - Sedona Redrocks, Forest & Oakcreek har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Gorgeous Mountain-top Luxury Villa - Sedona Redrocks, Forest & Oakcreek?

    Populære attraktioner i nærheden af Gorgeous Mountain-top Luxury Villa - Sedona Redrocks, Forest & Oakcreek inkluderer Red Rock State Park, Oak Creek Canyon, Red Rock Scenic Road, Sedona Airport, Cottonwood Airport, Montezuma Castle National Monument, Cliff Castle, Out Of Africa Wildlife Park.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Gorgeous Mountain-top Luxury Villa - Sedona Redrocks, Forest & Oakcreek?

    Afbestillingspolitikken for Gorgeous Mountain-top Luxury Villa - Sedona Redrocks, Forest & Oakcreek varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.