Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Great Channel Views From Your Balcony! Walk To The Beach And Lighthouse. (Winchester, USA)

Hele huset/lejligheden Great Channel Views From Your Balcony! Walk To The Beach And Lighthouse. (Winchester, USA)

Om Great Channel Views From Your Balcony! Walk To The Beach And Lighthouse.

Fantastisk udsigt over kanalen fra din balkon! Gå til stranden og fyret. Forestil dig, at du slapper af langs havnefronten i Grand Haven og nyd spektakulære solnedgange i dette søde Condo ved vandet. Dette søde Condo på kanalen tilbyder havnefront leve på det fineste. Brezza # 4 er kun en kort gåtur fra prisbelønnede strande og kun en blok fra centrum af butikker og restauranter. Dækket giver dig mulighed for at slappe af og se på både, solnedgange og den musikalske springvand.INDEN I CONDODenne en-af-en-en-lejlighed ligger på tredje sal i Breeza Di Lago-bygningen (rolig ikke - der er en elevator!). Lejligheden selv spænder over en etage og er imødekommende for gæster i alle aldre. Channel Breeze tilbyder et soveværelse og et komplet badeværelse med en vaskemaskine og tørretumbler i enheden. Det store soveværelse har en queensize-seng, tv og adgang til balkonen. Det vigtigste opholdsstue inkluderer køkkenet med en snackbar-område, en stue med en sovesofa og en malerisk spiseplads med udsigt over vandet. Denne lejlighed er en øverste etage, hjørneenhed fyldt med lys og betagende udsigt over kanalen og Lake Michigan.SLEEPINGEnheden sover 3. Sengelinned leveres.Master soveværelse: queensize-sengOpholdsstue: Fuld sovesofaSPISESTEDERKøkkenet er fuldt udstyret med tallerkener, glas, køkkenredskaber og kaffekande, så du kan bo i og tilberede måltider, hvis du ønsker det. Fødevarebutikker er en kort køretur, og der er flere små markeder inden for gåafstand.PARKERINGDer er en udpeget parkeringsplads til Brezza-enhed 4, der findes i carportområdet under bygningen i hovedindgangen. STEDETChannel Breeze har virkelig en ideel beliggenhed til at nyde Grand Haven til fulde. Der er en lang række restauranter, barer, hyggelige kaffebarer, tøjbutikker, legetøjsbutikker, isbutikker, alt inden for gåafstand. Mulighederne er uendelige! DEN UALSEREDE FORDELEt medlem af usaltet ferier har personligt været i alle ferieboliger på vores side. Alle fotos, faciliteter, kalendere og priser er 100% nøjagtige. Vi gør det stressfrit at bo hos os! Du modtager en startforsyning med papirprodukter, shampoo, sæber og håndklæder og sengetøj af kvalitet i hotellet for at få din ferie væk på højre fod. Indtjekning er en leg; kør direkte til din leje og lad dig ind med en unik låsekode. Vi sender dig alle de oplysninger, du har brug for, herunder rutevejledning, lockbox-koder og instruktioner, så du er klar til at hvile, slappe af og forynge!Alle huslejer med usaltet ferie følger lokale og statslige skatteregler. Din reservation inkluderer gældende skatter, et rengøringsgebyr og en politik til beskyttelse af skader.Nyd din usaltede ferie - fri for stress, fri for salt!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Elevator
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Centralvarme
  3. Aircondition
  4. Kabel-TV

Ofte stillede spørgsmål om Great Channel Views From Your Balcony! Walk To The Beach And Lighthouse.

  • Er der et poolområde på Great Channel Views From Your Balcony! Walk To The Beach And Lighthouse.?

    Nej, Great Channel Views From Your Balcony! Walk To The Beach And Lighthouse. har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Great Channel Views From Your Balcony! Walk To The Beach And Lighthouse.?

    Nej, Great Channel Views From Your Balcony! Walk To The Beach And Lighthouse. tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Great Channel Views From Your Balcony! Walk To The Beach And Lighthouse.?

    Ja, Great Channel Views From Your Balcony! Walk To The Beach And Lighthouse. har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Great Channel Views From Your Balcony! Walk To The Beach And Lighthouse.?

    Populære attraktioner i nærheden af Great Channel Views From Your Balcony! Walk To The Beach And Lighthouse. inkluderer Fort Recovery, John B. and June M. Scheumann Stadium, Delaware County Regional Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Great Channel Views From Your Balcony! Walk To The Beach And Lighthouse.?

    Afbestillingspolitikken for Great Channel Views From Your Balcony! Walk To The Beach And Lighthouse. varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.