Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Harmony Hotel Apartments - Maisonette Kalypso 60M² 2 To 5 People Free Wifi (Logos, Grækenland)

Hele huset/lejligheden Harmony Hotel Apartments - Maisonette Kalypso 60M² 2 To 5 People Free Wifi (Logos, Grækenland)

Om Harmony Hotel Apartments - Maisonette Kalypso 60M² 2 To 5 People Free Wifi

Harmony Hotel Apartments - Maisonette DANAE 78m² 2-8 personer Gratis Wifi Høj bekvemmelighed og familiær atmosfære på Harmony Hotel Apartments i PeloponnesLuksus bekvemmelighed og harmoni ved havet.Harmony Appartements-hotellet er sammensat af 10 overdådige boliger (studier, maisonetter, suiter) alle møbleret af høj kvalitet møbler og velegnet til familier samt par uden børn.Ledsaget af en lille privat have eller stor balkon, giver disse lejligheder feriegæster mulighed for at være i direkte kontakt med det smukke landskab i vores region. Alle vores boliger har et fuldt udstyret køkken, tv, aircondition om sommeren og centralvarme om vinteren. De kan rumme 2 til 8 personer, afhængigt af typen af ​​lejlighed.Maisonette DANAE 78 m² til 4 til 8 personerDenne maisonnette, med en overflade på 78m ², ligger på andet niveau og har en dejlig veranda med udsigt over landsbyens haver og swimmingpoolen af ​​boligen. Stuen med en rummelig spiseplads, to komfortable stole, en sovesofa, der kan rumme to personer, og fjernsynet er adskilt fra køkkenområdet fuldt udstyret med en dekorativ væg. Et spisekammer med et stort skab fører os til badeværelset med marmorbeklædning og det første klassiske soveværelse med en fuld størrelse seng og udstyr. Den komfortable marmortrappe, der ligger ved indgangen til huset, fører os til det øverste niveau. Her møder vi et andet ophold i mezzanin med en sovesofa, der kan rumme to personer, en lænestol, et lille bord med tv, to skabe. Et kontor giver adgang til det andet badeværelse med marmorbeklædning og det andet soveværelse har to separate senge og fuldt udstyr.Harmony Hotel Apartments i PeloponnesosKvalitet lejligheder og maisonettes med pool nær havet i en fantastisk beliggenhed.Din ferieudlejning til en afslappende ferie i hjertet af det antikke Grækenland hele året rundt.Vores familie etablering er placeret på 100m. fra Longos-Selianitika, strand med ø-atmosfære. Corinth-golfen og den maleriske vindyrkningsregion Aigialia øst for Achaia-afdelingen i Peleponnese repræsenterer det ideelle landskab for en enkel og afslappet ferie.Udstyr:2 soveværelser med natbord, sengelamper, tøjskabeEn stor stue med spisebord og stole, en sovesofa til 2 personer (normal madras) i stueetagenEt galleri med en lille stue (sovesofa til 2 personer med normal madras)Moderne køkken med keramisk komfur (4 brændere), ovn, emhætte, stort køleskab med fryser, kaffemaskine, køkkenredskaber2 marmorbadeværelser med bruser og toiletTv, w-LANIndividuelt justerbar klimaanlæg og opvarmningEn veranda med havemøbler.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Vaskemaskine
Velvære / spa
  1. Massage
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Centralvarme
  3. Aircondition
  4. Kabel-TV

Ofte stillede spørgsmål om Harmony Hotel Apartments - Maisonette Kalypso 60M² 2 To 5 People Free Wifi

  • Er der et poolområde på Harmony Hotel Apartments - Maisonette Kalypso 60M² 2 To 5 People Free Wifi?

    Ja, Harmony Hotel Apartments - Maisonette Kalypso 60M² 2 To 5 People Free Wifi har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Harmony Hotel Apartments - Maisonette Kalypso 60M² 2 To 5 People Free Wifi?

    Ja, Harmony Hotel Apartments - Maisonette Kalypso 60M² 2 To 5 People Free Wifi har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Harmony Hotel Apartments - Maisonette Kalypso 60M² 2 To 5 People Free Wifi?

    Ja, Harmony Hotel Apartments - Maisonette Kalypso 60M² 2 To 5 People Free Wifi har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Harmony Hotel Apartments - Maisonette Kalypso 60M² 2 To 5 People Free Wifi?

    Populære attraktioner i nærheden af Harmony Hotel Apartments - Maisonette Kalypso 60M² 2 To 5 People Free Wifi inkluderer Patras Port, Maiami, Agioi Pantes, Delphi, Tennis in Art, Panagia Trypiti, Alyki, Digeliotika.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Harmony Hotel Apartments - Maisonette Kalypso 60M² 2 To 5 People Free Wifi?

    Afbestillingspolitikken for Harmony Hotel Apartments - Maisonette Kalypso 60M² 2 To 5 People Free Wifi varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.