Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Hip, Urban, Comfortable Apt. In Quiet Historic Neighborhood. Perfect For Couples (Denver, USA)

Hele huset/lejligheden Hip, Urban, Comfortable Apt. In Quiet Historic Neighborhood. Perfect For Couples (Denver, USA)

Om Hip, Urban, Comfortable Apt. In Quiet Historic Neighborhood. Perfect For Couples

Hip, Urban, Komfortabel Apt. i stille historiske naboskab. Perfekt til par Vores Guest House er beliggende i hjertet af Baker historiske kvarter i en hip, varieret, urbane omgivelser. Beliggende på en stille, trådet gade, afspejler lejligheden en eklektisk, kunstnerisk stil. Der er original kunst overalt, udsatte murvægge, trægulve, keramiske fliser og en blanding af gammelt og nyt. Det er dejligt, afslappet og meget komfortabelt. Og vi har lige erstattet den gamle sofa med en ny!Dette er et godt sted at bo i Denver, hvad enten det er for arbejde eller leg. Ideen til vores gæstehus var at skabe et sted, som vi ønsker at blive, mens vi er i byen!Denne stueetagen enhed er 650 sq ft med en privat indgang til dit hjem væk fra hjemmet, med parkering på gaden fra din hoveddør. Det har 1 stort soveværelse med kontor, WiFi, et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Plus en vaskemaskine / tørretumbler i enheden.Soveværelset er meget stort med en dronning seng og der er et skrivebord og arbejdsområde. Alle kontorartikler, der er på lager her, kan bruges, herunder en HP-printer. Gæsterne kan endda bruge kunstforsyningen, hvis de kan lide det. Der er et delt dæk ud fra soveværelset med en gasgrill, der er beliggende i en smuk, moden have. Vores gæster kan virkelig godt lide denne funktion, de siger, det er et godt sted at sidde og nyde deres morgenkaffe.En tre blok gåtur til unikke butikker, vintage møbler butikker, indie film, boghandlere, kaffe huse, yoga, pilates og en stor blanding af restauranter og natteliv. Der er åbnet et par nye destillerier, herunder det lokalt ejede Denver Distillery.Seks blok gå til light rail, en 3 minutters kørsel til Santa Fe Arts District med mange gallerier, en 5 til 7 minutters kørsel til centrum og en 10 minutters kørsel til butikskvarteret Cherry Creek. Du kan gå eller køre til Denver Art Museum, Clyfford Still Museum og det lige åbne Kirkland Museum of Fine & Decorative Art.Mange af vores gæster omfatter rejser sygeplejersker, der søger deres hjem væk fra hjemmet, mens de arbejder på nærliggende hospitaler i længere tid, bedsteforældre, der ønsker at blive på deres eget sted, mens de besøger deres børn og nye børnebørn, og par på ferie.Nøgleord: Lejlighed, ejerlejlighed, pensionat, tilbagetog

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Aircondition
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Ofte stillede spørgsmål om Hip, Urban, Comfortable Apt. In Quiet Historic Neighborhood. Perfect For Couples

  • Er der et poolområde på Hip, Urban, Comfortable Apt. In Quiet Historic Neighborhood. Perfect For Couples?

    Nej, Hip, Urban, Comfortable Apt. In Quiet Historic Neighborhood. Perfect For Couples har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Hip, Urban, Comfortable Apt. In Quiet Historic Neighborhood. Perfect For Couples?

    Nej, Hip, Urban, Comfortable Apt. In Quiet Historic Neighborhood. Perfect For Couples tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Hip, Urban, Comfortable Apt. In Quiet Historic Neighborhood. Perfect For Couples?

    Ja, Hip, Urban, Comfortable Apt. In Quiet Historic Neighborhood. Perfect For Couples har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Hip, Urban, Comfortable Apt. In Quiet Historic Neighborhood. Perfect For Couples?

    Populære attraktioner i nærheden af Hip, Urban, Comfortable Apt. In Quiet Historic Neighborhood. Perfect For Couples inkluderer Denver International Airport, Union Station, Colorado Convention Center, 16th Street Mall, Denver Museum of Nature and Science, Denver Art Museum, SIA SNOWSPORTS TRADE SHOW, Elitch Gardens Theme Park.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Hip, Urban, Comfortable Apt. In Quiet Historic Neighborhood. Perfect For Couples?

    Afbestillingspolitikken for Hip, Urban, Comfortable Apt. In Quiet Historic Neighborhood. Perfect For Couples varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.