Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Historisk Cape Cod Home at Rosario Resort. Vand Views, & Marina! (Eastsound, USA)

Hele huset/lejligheden Historisk Cape Cod Home at Rosario Resort. Vand Views, & Marina! (Eastsound, USA)

Om Historisk Cape Cod Home at Rosario Resort. Vand Views, & Marina!

Historisk Cape Cod Home støder op til Rosario Resort. Waterviews, & nær Marina! HISTORISK VACATION UDLEJNING HJEM PÅ ORCAS ØEN NÆR ROSARIO RESORTDenne charmerende ferie udlejning hjem støder op til Rosario Resort. Som bow-tie dammen og dokker i Cascade Harbour Marina er lige over vejen fra Newhall House kan du overveje at ankomme ved sejlruten eller på din egen båd! Denne misundelsesværdige beliggenhed giver også Newhall House med fantastisk udsigt over Cascade Harbour og East Sound og ligger inden for gåafstand fra Moran State Park.Du kommer ind i dette hjem gennem en stor munter side veranda. Når døren åbner, vil du sige 'JA' til den dejlige Cape Cod-charme og vintageegenskaber, som dette hjem tilbyder. Der er et rent og lyst gårdhave køkken (nyligt redone og veludstyret, selvfølgelig!) med et stort vintage spisebord, der er perfekt til familie måltider og kortspil. På kølige aftener vil du også nyde snuggling med en god bog foran stuen pejs. Ovenpå finder du to soveværelser, et med et vinduessæde med udsigt over udsigten og et bad med badekar / bruser. (Bemærk at soveværelset med dronning og vinduessæde er vist med to forskellige sengebelægninger).Til udendørs nydelse er der et dæk med grill bag Newhall House, der strækker sig rundt mod vestsiden og dets synspunkter. Ejendommen er omgivet af et stakhegn, der omgiver gården, hvor du vil baske i sommersolen og se på marinaens handling. HVIS DET ER ET FIDO VENNLIGT HJEM, ACCEPTERES KUN IKKE NEDSEDENDE BRØDER.Newhall House er bekvemt beliggende nær Moran State Park, er cirka 15 minutter fra Eastsound Village restauranter og butikker, og omkring 40 minutter fra færgen landing på Orcas landsby.San Juan County VR Tilladelse # 99SPR025Bemærk venligst, at hvis du medbringer et kæledyr, er skadesfritagelse ikke relevant. Det fulde depositum er påkrævet.BEGRÆNSET BESKYTTELSE AF TJENESTER (VIGTIG BEMÆRK, LÆS PLEASE)Northwest Island Escapes gør alt for at tilbyde, og sørger for rettidig vedligeholdelse og service for alle de faciliteter, der er angivet i denne hotelbeskrivelse. Men til tider på grund af begivenheder uden for vores kontrol kan disse tjenester måske ikke være så hurtige eller pålidelige som vores gæster er vant til på fastlandet. Læs venligst din kontrakt for vigtige yderligere oplysninger om tilgængeligheden af disse tjenester.• Rejseforsikring - uventede ting kan ske, vi anbefaler stærkt dig at købe rejseforsikring.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Kæledyr tilladt
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Strygebræt
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer

Ofte stillede spørgsmål om Historisk Cape Cod Home at Rosario Resort. Vand Views, & Marina!

  • Er der et poolområde på Historisk Cape Cod Home at Rosario Resort. Vand Views, & Marina!?

    Nej, Historisk Cape Cod Home at Rosario Resort. Vand Views, & Marina! har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Historisk Cape Cod Home at Rosario Resort. Vand Views, & Marina!?

    Ja, Historisk Cape Cod Home at Rosario Resort. Vand Views, & Marina! har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Historisk Cape Cod Home at Rosario Resort. Vand Views, & Marina!?

    Nej, Historisk Cape Cod Home at Rosario Resort. Vand Views, & Marina! tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Historisk Cape Cod Home at Rosario Resort. Vand Views, & Marina!?

    Populære attraktioner i nærheden af Historisk Cape Cod Home at Rosario Resort. Vand Views, & Marina! inkluderer Victoria International Airport, Anacortes Airport, Mount Baker Ski Area, Inner Harbour, Royal BC Museum, Rosario Seaplane Base, Westsound/WSX Seaplane Base, Orcas Island Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Historisk Cape Cod Home at Rosario Resort. Vand Views, & Marina!?

    Afbestillingspolitikken for Historisk Cape Cod Home at Rosario Resort. Vand Views, & Marina! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.