Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Historisk Lodge, Privat Strand, Spabad, Incredible Views, Nær Byen (Eastsound, USA)

Hele huset/lejligheden Historisk Lodge, Privat Strand, Spabad, Incredible Views, Nær Byen (Eastsound, USA)

Om Historisk Lodge, Privat Strand, Spabad, Incredible Views, Nær Byen

Historisk Lodge, Privat Strand, Spabad, Incredible Views, Nær Byen Nyd vores drøm! Den historiske Buckhorn lodge blev bygget i 1925. I de sidste 6 år har vi renoveret det som et rustikt sommerhus, perfekt til familier, romantiske udflugter eller venlige sammenkomster.Maksimalt 6 gæster (plus spædbørn under 2 år) er tilladt af San Juan County (og strengt håndhævet). Lodgeen har et nyligt renoveret badeværelse, ny cedertræplade, en brændeovn, børnestue, boblebad (med havudsigt), cykler (Ja! Du kan køre til byen i cirka 15 minutter - kom ud af din bil!), Kajakker, krabbefælder, privat strand, bordtennisbord, grill, brandkasse. Ja, det er rustikt, men vidunderligt behageligt og den perfekte familie tilbagetog.Brug ikke din ferie kørsel til stranden. Vores private strand er omkring 10 meter fra vores 40 fod dæk (se fotos), der løber længden af ​​forsiden af ​​huset. Du kan slappe af mens du holder øje med børnene. Udsigten er forbløffende - snedækkede Mt. Baker er synlig for Nordøst, Vancouver er ud over Sucia Island til Nordvest.Som nævnt kan du ride en af ​​vores cykler eller gå til byen East Sound for at shoppe, spise på en af ​​de vidunderlige restauranter, besøge ugentlige bondemarkedet eller bare gå en tur. Fordi vi er så tæt på stranden, føles det som om du var på din egen private ø. Vi har et par naboer, som alle er vidunderlige venlige mennesker.Vi har ikke tv eller en fastnetlinje, men tilbyder trådløst internet, så du kan få adgang til din Netflix-, Amazon- eller Hulu-service og en videobåndoptager og dvd-afspiller med cirka 150 film at vælge imellem.Der er to private soveværelser med dronning senge, en fold ud twin madras til stuen og en kids hems med barnesenge og udklædnings senge, der sover 4-6. Der er også et fire person telt, som du kan sætte op på plænen og sætte de udfoldede madrasser ind. Buckhorn Lodge er et enestående sted - tæt på byen, lige ved vandet, utrolige udsigter på smukke Orcas Island.Vores hjem tilbyder stor værdi: Ud over sin fantastiske beliggenhed ved stranden er omkostningerne ved at leje en cykel på orcas for en enkelt dag $ 115. Kajakker leje for $ 25. 00 en time. Disse to bekvemmeligheder alene tilføjer over $ 1.000 i værdi med blot et par dage af brug! Vi ser frem til at give dig en fantastisk øferie.TILLAD PCUP000-16-0032

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Direkte adgang til stranden
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Historisk Lodge, Privat Strand, Spabad, Incredible Views, Nær Byen

  • Er der et poolområde på Historisk Lodge, Privat Strand, Spabad, Incredible Views, Nær Byen?

    Nej, Historisk Lodge, Privat Strand, Spabad, Incredible Views, Nær Byen har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Historisk Lodge, Privat Strand, Spabad, Incredible Views, Nær Byen?

    Ja, Historisk Lodge, Privat Strand, Spabad, Incredible Views, Nær Byen har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Historisk Lodge, Privat Strand, Spabad, Incredible Views, Nær Byen?

    Ja, Historisk Lodge, Privat Strand, Spabad, Incredible Views, Nær Byen har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Historisk Lodge, Privat Strand, Spabad, Incredible Views, Nær Byen?

    Populære attraktioner i nærheden af Historisk Lodge, Privat Strand, Spabad, Incredible Views, Nær Byen inkluderer Victoria International Airport, Anacortes Airport, Mount Baker Ski Area, Inner Harbour, Royal BC Museum, Orcas Island Airport, Rosario Seaplane Base, Westsound/WSX Seaplane Base.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Historisk Lodge, Privat Strand, Spabad, Incredible Views, Nær Byen?

    Afbestillingspolitikken for Historisk Lodge, Privat Strand, Spabad, Incredible Views, Nær Byen varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.