Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Holiday Flat Am Goethepark, Leipzig (Leipzig, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Holiday Flat Am Goethepark, Leipzig (Leipzig, Tyskland)

Om Holiday Flat Am Goethepark, Leipzig

Lejlighed i Goethe Park, Leipzig Dette sommerhus er rengjort med effektive rengøringsmidler. Vores rengøringspersonale følger alle retningslinjer fra de lokale myndigheder. Det er muligt at holde afstand ved afhentning af nøgle.Chik ferielejlighed med WiFi på øverste etage i en renoveret gammel bygning i Leipziger Neuseenland: Din højkvalitets møblerede feriebolig ligger direkte ved Goethe Park og er derfor også et ideelt udgangspunkt for et besøg i Leipzig Zoo. Det nyudviklede Leipziger Neuseenland ligger omkring den livlige kultur- og messeby Leipzig. Her er der i de senere år sket en vidunderlig forandringsproces og der er skabt et smukt søområde med rekreative og rekreative landskaber. Markkleeberger See byder på tre strandområder og en strandpromenade med butikker og restauranter samt Markkleeberg-kanoparken. Detaljer: Forbrugsbaserede energiomkostninger, sengelinned, håndklæder, slutrengøring, WiFi Aktiviteter i nærheden: Markkleeberger See er et sandt paradis for vandsportsentusiaster og ideel for dem, der kan lide at være aktive på deres ferie. Her kan du slappe af og slappe af på de vidstrakte strande, men også nyde den maritime feriefølelse. Udover stand-up padling, windsurfing, bådudlejning og kanoture, er der også den betagende mulighed for at dykke i vandet i Markkleeberg kanopark med en tømmerflåde eller tube. Du kan også se den tyske kano elite og rekreative kanosejlere udføre dristige og kunstfærdige manøvrer. Spændende konkurrencer og spektakulære sjove sportsbegivenheder glæder ikke kun deltagerne, men også tilskuerne. Området omkring Markkleeberger See er også ideelt til vandreture, skøjteløb og cykling. Under din ferie bør du også besøge Leipzig - den livlige messe- og universitetsby byder ikke kun på mange kulturelle og arkitektoniske højdepunkter, men også en bred vifte af muligheder for natteravner Ikke egnet til personer med nedsat mobilitetVedrørende COVID-19: Gæster til dette feriehus accepteres kun, hvis de kan overholde COVID-begrænsningerne og kravene som implementeret af den lokale regering. Tjek venligst restriktionerne igen kort før afgang, da COVID-restriktionerne ændrer sig over tid. Inddeling: På 1. etage: (åbent køkken(spisebord, kogeplade(elektrisk), kogeplade(elektrisk), elkedel, brødrister, kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, køle-fryseskab), Stue/soveværelse(enkeltsovesofa, dobbeltseng, dobbelthøjseng, Fjernsyn(parabol), radio), badeværelse(bruser, toilet, føntørrer)) varme(gas), havemøbler, parking lot(public)Disse omkostninger er mandarotiske og opkræves på stedet. De er ikke inkluderet i lejeprisen.: Strøm; Strøm - inkluderet i prisenVand; vand - inkluderet i prisenTuristskat; Til lokale tariffervaskesæt; vaskesæt - inkluderet i prisenValgfrie tjenester, som du kan arrangere på stedet: Viskestykker; ForeliggendeWifi; Gratis

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Centralvarme
  2. Satellit-TV
  3. Kabel-TV
  4. Mikrobølgeovn
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Holiday Flat Am Goethepark, Leipzig

  • Er der et poolområde på Holiday Flat Am Goethepark, Leipzig?

    Nej, Holiday Flat Am Goethepark, Leipzig har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Holiday Flat Am Goethepark, Leipzig?

    Nej, Holiday Flat Am Goethepark, Leipzig tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Holiday Flat Am Goethepark, Leipzig?

    Ja, Holiday Flat Am Goethepark, Leipzig har Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Holiday Flat Am Goethepark, Leipzig?

    Populære attraktioner i nærheden af Holiday Flat Am Goethepark, Leipzig inkluderer Sachen Therme Leipzig Thermal Spa, Airport Leipzig Halle, Leipzig Hovedbanegård, Leipzig Zoo, Neue Messe, Arena Leipzig, Zentralstadion, Hauptbahnhof Halle Saale.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Holiday Flat Am Goethepark, Leipzig?

    Afbestillingspolitikken for Holiday Flat Am Goethepark, Leipzig varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.