Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Holiday House Canale For 2 - 6 Persons With 3 Bedrooms - Holiday House (Canale, Italien)

Hele huset/lejligheden Holiday House Canale For 2 - 6 Persons With 3 Bedrooms - Holiday House (Canale, Italien)

Om Holiday House Canale For 2 - 6 Persons With 3 Bedrooms - Holiday House

Hus Canale til 2 - 6 personer med 3 soveværelser - Hus ED Refnr. 2078579I midten af ​​vinmarkerne i Roero, Piemonte er i det attende Century bygget tidligere vingård Ca 'Momplin - dit feriehus i Piemonte - på en solrig bakke med en fantastisk panoramaudsigt over vinmarkerne og franz. Maritime AlperneI syd ser du ud over den smukke by Canale, med alt shopping til de daglige behov og de maritime alper i horisonten, i nord over vinmarkerne på La Cisterna d'Asti med sin sublime Castello - oplyst om aftenen. I 1997 blev Ca Momplin III helt nybygget og renoveret i 2011, stilfuld og nænsomt renoveret. Med alle bekvemmeligheder tilbyder Ca 'Momplin III - feriehuset Piemonte - maksimal afslapning - hvis du vil have fuld afsondrethed. Fra moderne og funktionelle til antikke møbler unikke find i vores hus Piemonte afslapning, fred og afslapning. Du bor her i et meget flot, meget komfortabelt og billigt feriehus i Piemonte.Adgang er via en udviklet filial vej - absolut ro i sindet er garanteret.Huset har på jorden via:En stor stue med åben pejs, spisestue med stort bord til 6 personer, åbent køkken - nyindrettet i 2015, et spisekammer med køleskab og fryser og diverse køkken- og husholdningsapparater, et badeværelse med badekar, bidet og toilet. Gulvene er dækket med typiske italienske terracotta fliser.   På øverste etage er:Et stort badeværelse med badekar, brusebad og toilet, et gæsteværelse / et studie, et soveværelse til gæster og et stort soveværelse med klædeskab. Gulvene er nyligt dækket af trægulve.Den store have - omkring 1800sqm - tilbyder en storslået udsigt over vinmarkerne og La Cisterna, er fuldt indhegnet og velegnet til både børn og kæledyr (hunde) og er udelukkende til dig. På terrassen i haven kan du spise morgenmad om morgenen og sidde om eftermiddagen i den hyggelige skygge.Nyd solnedgangen på et specielt designet sæde eller på den sydvendte terrasse med udsigt over de maritime alper. Hunde er velkomne. For opholdet med din hund finder du også en foderskål, drikkeskål, hundesæde og hundetæpper samt legetøj til din hund.Yderligere omkostninger:Opvarmning: inkluderet i prisen (obligatorisk).Besøgendes skat / turistskat: Ingen byskat / turistskat (obligatorisk).Slutrengøring: en gang pr. Objekt Omkostninger på 66. 2 EUR (obligatorisk).Håndklæder: pr. Objekt og dag inkluderet i prisen (obligatorisk).Sengelinned: inkluderet i prisen pr. Objekt pr. Dag (obligatorisk).Parkering: pr. Objekt og dag inkluderet i prisen (obligatorisk).Elektricitet: pr. Objekt og dag inkluderet i prisen (obligatorisk).Husdyr: pr. Objekt og dag inkluderet i prisen (obligatorisk).Internet: pr. Objekt og dag inkluderet i prisen (obligatorisk).

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs

Ofte stillede spørgsmål om Holiday House Canale For 2 - 6 Persons With 3 Bedrooms - Holiday House

  • Er der et poolområde på Holiday House Canale For 2 - 6 Persons With 3 Bedrooms - Holiday House?

    Ja, Holiday House Canale For 2 - 6 Persons With 3 Bedrooms - Holiday House har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Holiday House Canale For 2 - 6 Persons With 3 Bedrooms - Holiday House?

    Ja, Holiday House Canale For 2 - 6 Persons With 3 Bedrooms - Holiday House har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Holiday House Canale For 2 - 6 Persons With 3 Bedrooms - Holiday House?

    Ja, Holiday House Canale For 2 - 6 Persons With 3 Bedrooms - Holiday House har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Holiday House Canale For 2 - 6 Persons With 3 Bedrooms - Holiday House?

    Populære attraktioner i nærheden af Holiday House Canale For 2 - 6 Persons With 3 Bedrooms - Holiday House inkluderer Juventus Stadium, Mirafiori Nord, Central Station, Centro, Via Roma, Piazza Castello, Porta Susa, Olimpico.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Holiday House Canale For 2 - 6 Persons With 3 Bedrooms - Holiday House?

    Afbestillingspolitikken for Holiday House Canale For 2 - 6 Persons With 3 Bedrooms - Holiday House varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.