Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Holiday House Hreljin For 8 - 11 Persons With 4 Bedrooms - Holiday House (Kraljevica, Kroatien)

Hele huset/lejligheden Holiday House Hreljin For 8 - 11 Persons With 4 Bedrooms - Holiday House (Kraljevica, Kroatien)

Om Holiday House Hreljin For 8 - 11 Persons With 4 Bedrooms - Holiday House

Sommerhus Hreljin til 8 - 11 personer med 4 soveværelser - Sommerhus ED Ref. 2574441Sommerhus med opvarmet pool, terrasse med grill, legeplads, sauna og fitnesscenter i Kroatien.Det nyligt renoverede 5-stjernede hotel 'Leticija' ligger i Kvarner-bugten i den maleriske landsby Hreljin. En lille, traditionel landsby mellem hav og bjerge tilbyder fred og afslapning. Et paradis for en afslappende ferie. I landsbyen er der købmand, slagter, apotek cafe - bar og pengeautomat.10 minutter i bil til havet og 15 minutter at placere Fuzine i Gorski Kotar. De smukke skove omkring Fuzine og tre søer er ideelle til vandreture og går gennem uspoleret natur.Huset er ideelt til hyggelige sociale aftener med venner eller familie på poolterrassen med havudsigt. Grillpladsen på stedet er egnet til en vellykket grill.Huset består af 2 etager. I stueetagen er stuen, køkkenet med spisestue, badeværelse, toilet, sauna, fitnessrum, kl. Vaskeri.I den 1. Gulv tilgængelig via eksterne og indvendige vindeltrappe: 2 soveværelser med dobbeltsenge, hver med eget badeværelse og 1 familieværelse (2 separate soveværelser) med badeværelse, balkon og terrasse med havudsigt.Parkering og garage på stedet samt legeplads er til rådighed.fordele:Opvarmet poolsaunaklimaanlægSatellit-tvGrillInternetparkgarageopvaskemaskinemikrobølgeovnvaskemaskinegymLegepladsYderligere omkostninger:Air conditioning / fans: inkluderet i prisen (obligatorisk).Besøgendes skat / turistskat: inkluderet i prisen (obligatorisk).Sengelinned: inkluderet i prisen pr. Objekt pr. Dag (obligatorisk).Håndklæder: pr. Objekt og dag inkluderet i prisen (obligatorisk).Slutrengøring: pr. Objekt og dag inkluderet i prisen (obligatorisk).Internet: pr. Objekt og dag inkluderet i prisen (obligatorisk).Pejs Pejs: Inkluderet i prisen pr. Objekt og pr. Dag (obligatorisk).Parkering: pr. Objekt og dag inkluderet i prisen (obligatorisk).Sauna: pr. Objekt og dag inkluderet i prisen (obligatorisk).Elektricitet: pr. Objekt og dag inkluderet i prisen (obligatorisk).Husdyr: pr. Dyr pr. Uge koster 50 EUR (obligatorisk).

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Udendørs pool
  4. Spacenter
Velvære / spa
  1. Sauna
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Aircondition
  3. Køkken
  4. Mikrobølgeovn
Sportsfaciliteter
  1. Fitness

Ofte stillede spørgsmål om Holiday House Hreljin For 8 - 11 Persons With 4 Bedrooms - Holiday House

  • Er der et poolområde på Holiday House Hreljin For 8 - 11 Persons With 4 Bedrooms - Holiday House?

    Ja, Holiday House Hreljin For 8 - 11 Persons With 4 Bedrooms - Holiday House har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Holiday House Hreljin For 8 - 11 Persons With 4 Bedrooms - Holiday House?

    Ja, Holiday House Hreljin For 8 - 11 Persons With 4 Bedrooms - Holiday House har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Holiday House Hreljin For 8 - 11 Persons With 4 Bedrooms - Holiday House?

    Ja, Holiday House Hreljin For 8 - 11 Persons With 4 Bedrooms - Holiday House har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Holiday House Hreljin For 8 - 11 Persons With 4 Bedrooms - Holiday House?

    Populære attraktioner i nærheden af Holiday House Hreljin For 8 - 11 Persons With 4 Bedrooms - Holiday House inkluderer Camping Krk, Rijeka, Teniski klub Kvarner, Crikvenica beach, Njivice, Icici, Malinska, Selce.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Holiday House Hreljin For 8 - 11 Persons With 4 Bedrooms - Holiday House?

    Afbestillingspolitikken for Holiday House Hreljin For 8 - 11 Persons With 4 Bedrooms - Holiday House varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.