Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Hopes & Beams - One Bedroom Apartment, Sleeps 2 (Harrogate, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Hopes & Beams - One Bedroom Apartment, Sleeps 2 (Harrogate, Storbritannien)

Om Hopes & Beams - One Bedroom Apartment, Sleeps 2

Hopes & Beams - One Bedroom Apartment, 2 sovepladser Vi er beliggende lige i hjertet af Nidderdale, et område med fremragende naturskønhed, med sin fantastiske hede natur og tapet af frodige grønne enge. Nidderdale er grænset op af Yorkshire Dales National Park og tæt på World Heritage Site of Fountains Abbey. Den unikke blanding af ingredienser, blandet i de rigtige proportioner og malet i de rigtige farver - uanset årstiden - der har haft en tidløs appel til kunstnere , fotografer og filmskabere.Den luksus bjælkehytte ligger meget tæt på landsbyen kaldet Summerbridge; dette sted er perfekt til en romantisk hideaway pause eller for de mennesker, der ønsker at slappe af fra deres hektiske uge på arbejde ... slappe af i din boblebad og nyd stjernerne om natten!Vores hytter tilbyder en stue, køkken, badeværelse og hyggeligt hyggeligt badeværelse. egnet til at sove 2 personer, og vi driver kun en voksen / 18 + politik.Vi har færdiggjort dem til en meget høj standard, med alle væsener komfort fra gulvvarme til luksus linned!Når du ankommer, vil du finde, at vi har inkluderet alle de følgende klar til dit ophold;Friske æg, lagt fra hønsene på gårdenEn flaske proseccoHjemmelavet shortbreadDette projekt er blevet finansieret gennem Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne (ELFUL) for at støtte udviklingen af en ferie, så diversificeringen af gården kan fremme dens overordnede økonomiske udvikling.Tilbyder to unikke luksuriøse tømmerhytter i hele året, konstrueret ved hjælp af massive 500 mm diameter skotske Douglas Fir stolper med store bjælker og højder over 650 mm, som alle sikrer at dit ophold hos os vil virkelig tage vejret. Bygget af Calendonia Log Homes, er vi sikre på, at du vil elske den gamle stil håndværk og pleje, der er gået ind for at skabe dem så meget som vi gør. Selvom det er stort i konstruktion, er hver hytte smagfuldt designet og indrettet til at placere alt perfekt i skala, og dit besøg vil være et, som du vil huske. Lejeboligerne er placeret på en gård, der specialiserer sig i oksekød og får, som du vil se mens du er ude og omkring!, og selve gården har været i familien i over et århundrede!Gården var først og fremmest mejeri indtil 1996, da det blev besluttet at gå ind i oksekød og får, og i øjeblikket holder vi 100 oksekød og 100 får.Vi har over 250 hektar skovområder og marker, og der er mange anerkendte vandreture og vandreture i området.Nogle af gårdsbygningerne som malkestuen er nu blevet udviklet til huse, som familien stadig ejer og bor i.Vi har en streng ingen kæledyrspolitik.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Spacenter
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Hårtørrer
  4. Køkken
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Hopes & Beams - One Bedroom Apartment, Sleeps 2

  • Er der et poolområde på Hopes & Beams - One Bedroom Apartment, Sleeps 2?

    Nej, Hopes & Beams - One Bedroom Apartment, Sleeps 2 har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Hopes & Beams - One Bedroom Apartment, Sleeps 2?

    Nej, Hopes & Beams - One Bedroom Apartment, Sleeps 2 tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Hopes & Beams - One Bedroom Apartment, Sleeps 2?

    Ja, Hopes & Beams - One Bedroom Apartment, Sleeps 2 har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Hopes & Beams - One Bedroom Apartment, Sleeps 2?

    Populære attraktioner i nærheden af Hopes & Beams - One Bedroom Apartment, Sleeps 2 inkluderer Leeds railway station, York Railway Station, Elland Road Stadium, York City Walls, International Airport Leeds Bradford, National Railway Museum, Headingley, Leeds Shopping Plaza.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Hopes & Beams - One Bedroom Apartment, Sleeps 2?

    Afbestillingspolitikken for Hopes & Beams - One Bedroom Apartment, Sleeps 2 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.