Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden House In The Bay Of Somme, Hauts De France (Crécy-en-Ponthieu, Frankrig)

Hele huset/lejligheden House In The Bay Of Somme, Hauts De France (Crécy-en-Ponthieu, Frankrig)

Om House In The Bay Of Somme, Hauts De France

Hus i Somme-bugten, Hauts de France Mere end et upersonligt og koldt overnatningssted sætter vi sæsonbestemt ansættelse i vores landsted, hvor vi kan lide at blive så snart vi har mulighed for at genoplade vores batterier.Hvis du kan lide charmen af ​​gamle renoverede huse, vil vores forføre dig.Beliggende nær en stor skov, der tilbyder forskellige kredsløb til at gå eller cykle, og 20 minutter fra Baie de Somme, vil du føle dig hjemme uanset årstiden.Perfekt isoleret (termoruder og døre), det har en gasvarme og en pejs med indsats, der vil tilbyde smukke aftener efterår eller vinter ved ilden.Fra forår til sommer vil du beundre de forskellige blomster, som naturen kan reservere til dig: kirsebærtræet og æbletræet i blomst, lilla, tulipaner, clematiserne på facaden af ​​forsiden af ​​huset, hulehøjen. ..Om sommeren kan du også nyde brunch eller frokost i den indhegnede have på 600 m2 på bagsiden af ​​huset og / eller slappe af i chilienne til din rådighed.Nogle spil inklusive et bordtennisbord er også til rådighed for sjov med venner eller familie.Huset har i stueetagen et rummeligt veludstyret køkken med opvaskemaskine, en stor lys stue med pejs med indsats, en tv-stue / kontor, et brusebad, et separat toilet , et køkken med vask, stort køleskab / fryser og vaskerum (vaskemaskine og tørretumbler).Ovenpå tjener landingen en side to værelser i træk med en dobbeltseng i en og to enkeltsenge, der kan konverteres til en dobbeltseng til den anden; på den anden side et soveværelse med dobbeltseng, et vandpunkt med toilet og et stort soveværelse med 2 enkeltsenge og 1 barneseng.For nemheds skyld er huset placeret i en landsby, hvor du nemt kan shoppe med 2 bagerier, 1 supermarked, 1 deli delikatesser.Du vil også finde 1 medicinsk center, 2 frisører, 1 skønhed institut, 2 blomsterhandlere, 2 huse af pressen, 1 biograf, 1 turistkontor ...Lejen er mulig i mindst 2 overnatninger.300 € til 380 € WE i henhold til sæsonenfra 700 € til 900 € ugen i henhold til sæsonenRengøringsservice ikke inkluderet og mulig udlejning af husholdningslinnedFleksible ankomst- og afrejsedage.Husdyr tilladt under betingelser. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil have flere oplysninger._. _._. _._. _._. _._. _._. _._. _._. _._. _._. _._. _._. _._. _._. _._. _._. _._. _._. _._. _._.At opdage:Her er vidnesbyrdet om en ung kvinde, der bor i nærheden af ​​vores hus, og som taler om regionen med stjerner i øjnene. Hans råd om besøg er relevant. Hvad mere er Florence, en træ drejemaskine og du vil helt sikkert blive forført af hendes kreationer:https: // ouitalk. Ja. SNCF / blog / folk / 2-florence-flugt-in-Bay de beløb

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Kabel-TV

Ofte stillede spørgsmål om House In The Bay Of Somme, Hauts De France

  • Er der et poolområde på House In The Bay Of Somme, Hauts De France?

    Nej, House In The Bay Of Somme, Hauts De France har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på House In The Bay Of Somme, Hauts De France?

    Ja, House In The Bay Of Somme, Hauts De France har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på House In The Bay Of Somme, Hauts De France?

    Ja, House In The Bay Of Somme, Hauts De France har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på House In The Bay Of Somme, Hauts De France?

    Populære attraktioner i nærheden af House In The Bay Of Somme, Hauts De France inkluderer Amiens Cathedral, Touquet-Paris-Plage, Rue des 3 Cailloux, Fort Mahon Beach, Le Touquet – Côte d'Opale Airport, Château fort de Picquigny, Criel Plage, Beffroi.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for House In The Bay Of Somme, Hauts De France?

    Afbestillingspolitikken for House In The Bay Of Somme, Hauts De France varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.