Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House (Sueca, Spanien)

Hele huset/lejligheden House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House (Sueca, Spanien)

Om House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House

Hus med 3 etager på stranden. Hus ved stranden Hus med 3 etager og en kælder med garage. Det har en stor stue med udsigt over stranden og poolen. Poolen og stranden, der er henholdsvis under 20 og 40 meter. Det har en pejs under perfekte brugsbetingelser. Renoveret og veludstyret køkken, 4 dobbeltværelser (1 med kingsize-seng, 2 med queensize-seng og 1 med to enkeltsenge). Alle madrasser er nye. 1 badeværelse og 1 toilet totalrenoveret. Pool og område til børn.I stueetagen kan du finde en stor stue med pejs i perfekt stand til at skabe brand på de koldeste dage. Det har et stort køkken fuldstændig renoveret med galleri, hvor du kan finde en vaskemaskine og en tørretumbler. På denne etage er det fuldstændig renoverede toilet. Endelig finder du en fantastisk terrasse med udsigt over poolen og børnenes område, hvor du kan nyde dine måltider.På første sal er der 3 fuldt udstyrede værelser. Det første værelse har 2 enkeltsenge. Det andet soveværelse har en queensize-seng. Begge værelser har adgang til en terrasse, hvorfra du kan nyde udsigten over havet og poolen. Det sidste værelse på denne etage har en queensize-seng. På denne etage er det største badeværelse fuldstændig renoveret.På loftet i huset kan du finde et fantastisk værelse med en king size seng, en plads til læsning og en terrasse med udsigt over havet og poolen. Huset har varm og kold aircondition.Huset har plads til op til 8 personer. Derudover er der plads i værelserne til at inkludere en barneseng.Håndklæder og sengetøj stilles til rådighed for gæsterne samt flere spil i tilfælde af at gæsterne vil bruge flere. Vi forbereder også en række gratis detaljer, såsom kaffe, te osv. til vores gæsterEndelig kan gæsterne parkere deres biler i garagen i huset eller foran det og kan efterlade deres tasker eller genstande, som de ikke vil bruge under deres rejse i denne garage.Gæster har adgang til den fælles pool, der ligger mindre end 20 meter fra huset gennem en sti, der er aktiveret til det. Gennem det samme trin kan de få adgang til stranden, mindre end 30 meter fra ejendommen. Mindre end 5 meter fra huset er der et område til børn, der har bænke og gadelamper til den mindste af familien.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Opvaskemaskine
  4. Badeværelse med bruser

Ofte stillede spørgsmål om House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House

  • Er der et poolområde på House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House?

    Ja, House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House?

    Ja, House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House?

    Ja, House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House?

    Populære attraktioner i nærheden af House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House inkluderer Malvarrosa Strand, Valencia Lufthavn, Catedral de Valencia, Ciutat Vella, Puerto de Valencia, Estació del Nord togstation, L'Oceanogràfic, Ciudad de las Artes y las Ciencias.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House?

    Afbestillingspolitikken for House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.