Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden House Yoel Privacy, Varme, Afslapning Garanteret, Ideelt For Familier, New (Granadilla de Abona, Spanien)

Hele huset/lejligheden House Yoel Privacy, Varme, Afslapning Garanteret, Ideelt For Familier, New (Granadilla de Abona, Spanien)

Om House Yoel Privacy, Varme, Afslapning Garanteret, Ideelt For Familier, New

CASA YOEL 'PRIVACY, VARMTE, GARANTIERET REST, IDEEL FOR FAMILIER, NY !!! Rummeligt hus, nybygget, med uendelig kærlighed, indsats og engagement fra dets ejere; uafhængig, med hav og bjergudsigt; i et landsbyområde med total fred i sindet. Beliggende på første sal af en enkelt bygning, som kun du og din familie kan nyde, med fuld privatlivets fred fra det øjeblik du kommer ind på ejendommen. Uafhængig garage, tre soveværelser med installation af røgdetektionssystem og CO2, alle med store skabe, spejle, klimaanlæg og varmesystem, SMART TV og kabelkanaler uden ekstra omkostninger i de tre soveværelser med vinduer, hvor du kan trække vejret på Kanariske Øer; Wifi er helt gratis 24 timer, i to af soveværelserne finder du ekstra store senge med foranstaltninger på 190 X 200 og i en tredje to enkeltsenge; uafhængigt køkken med stort vindue, fuldt møbleret, med ovn, komfur og andre redskaber, du skal bruge; to badeværelser, stue og spisestue. I den øverste del har du grill, der passer til brænde og trækul, bord lavet udelukkende af træ, med rustik luft, for at nyde et andet måltid, hængekøjer, hvis du vil solbade og som kun vidner til dig, din familie og en vidunderlig Klar himmel, nogle havemøbler, hvis du foretrækker at dele direkte kontakt med det milde klima på De Kanariske Øer eller nyde en behagelig læsning. Hele tiden vil værtinden og hendes familie være glade for at hjælpe dig. - KOEISTISK REGLER1. Kæledyr er ikke tilladt2. Opholdet af enhver form for dyr i huset er udtrykkeligt forbudt. 3. Det er også forbudt at bruge fritidsboligen til andre formål end turisme, som det blev ansat for; Det er forbudt at holde arrangementer, fester, møder eller lignende.4. Det er forbudt at udføre enhver aktivitet, der strider mod de sædvanlige vaner for sameksistens, hygiejne og offentlig orden.5. Vær advaret om, at du ikke kan rumme flere personer i huset end tidligere hyret, maksimalt 6 personer uden ejerens korrekte tilladelse.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedFremragende  8.8 / 10
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceFremragende  9.0 / 10

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. 24-timers reception
For børn
  1. Børne- og babysenge
Velvære / spa
  1. Solarium
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med bruser
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om House Yoel Privacy, Varme, Afslapning Garanteret, Ideelt For Familier, New

  • Er der et poolområde på House Yoel Privacy, Varme, Afslapning Garanteret, Ideelt For Familier, New?

    Nej, House Yoel Privacy, Varme, Afslapning Garanteret, Ideelt For Familier, New har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på House Yoel Privacy, Varme, Afslapning Garanteret, Ideelt For Familier, New?

    Nej, House Yoel Privacy, Varme, Afslapning Garanteret, Ideelt For Familier, New tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på House Yoel Privacy, Varme, Afslapning Garanteret, Ideelt For Familier, New?

    Ja, House Yoel Privacy, Varme, Afslapning Garanteret, Ideelt For Familier, New har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på House Yoel Privacy, Varme, Afslapning Garanteret, Ideelt For Familier, New?

    Populære attraktioner i nærheden af House Yoel Privacy, Varme, Afslapning Garanteret, Ideelt For Familier, New inkluderer Tenerife Sur Reina Sofía Lufthavn, Tenerife Pearl, Fañabé, Rodeos Internationalle Lufthavn, Siam Park, Costa Adeje, Puerto de Santa Cruz de Tenerife, Los Cristianos.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for House Yoel Privacy, Varme, Afslapning Garanteret, Ideelt For Familier, New?

    Afbestillingspolitikken for House Yoel Privacy, Varme, Afslapning Garanteret, Ideelt For Familier, New varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.