Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature (Fågelmara, Sverige)

Hele huset/lejligheden Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature (Fågelmara, Sverige)

Om Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature

Idyllisk lille gård, familievenlig uforstyrret midt i naturen Forkæl dig selv med afslapning og ro og en fredelig ferie i vores hus på landet, væk fra stress og jag, for enden af ​​grusvejen i skoven.Du høre vinden i træerne og fuglene kvidrer. I tusmørket vilde indbyggere i de omkringliggende skove kan stoppe ved på næsten tyve tusind kvadratmeter plot af gården, hjorte, ræve og endda elg. Om natten vil du høre ugler ringer, dagtimerne look rovfugle såsom ørne, musvåger og rød glente svæve majestætisk i himlen. Huset er beliggende på den store, omgivet af skove jord, nær naturreservatet 'Höga sand' med fyrreskov, masser af blåbær buske og mange smukke vandrestier, u. A. 'Blekingeleden'.Trods den idylliske og uforstyrret beliggenhed midt i naturen, er det ikke langt til civilisationen, for at få daglige fornødenheder nemt og hurtigt. Et par minutter væk på cykel er u. A. Den maleriske Ostseeküstenort Kristian Opel med sandstrand, marina, købmand, restaurant og café og stedet Brömsebro med røgeri og fisk cafe. I Fågelmara i væk fire og en halv kilometer, der er en anden købmand og et pizzeria.Den nærmeste større by, Jämjö, med supermarked, ATM, apotek, læge og pizzeria kan nås på en fjerdedel af en time i bil.Huset byder i stueetagen en hyggelig stue, køkken, spisestue og toilet. Ovenpå et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og en fuldstændig renoveret i foråret 2018 badeværelse med toilet og bruser. Derudover en enkelt seng i forbinder værelse ovenpå.Haven indbyder til udendørs spisning, plus at nyde de varme sommeraftener i aftensol. Ejendommen tilbyder i sommer sol fra morgen til aften, men søger altid mulighed skyggefulde steder.For regnfulde dage er til rådighed i stuen tv med dvd-afspiller og tyske satellitkanaler.For spontane udflugter til stranden, havnen eller hvorfor ikke stå til en middag på restaurant i Kristian Opel flere cykler i forskellige størrelser til rådighed gratis.Rygning i denne gamle træhus er ikke tilladt, dog kæledyr er velkomne.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med bruser
  3. Fjernsyn
  4. Aircondition
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature

  • Er der et poolområde på Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature?

    Nej, Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature?

    Ja, Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature?

    Ja, Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature?

    Populære attraktioner i nærheden af Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature inkluderer Ronneby Brunnspark, Björkholmen, Kalmar Slott, Amiralitetskyrkan och Rosenbom, Kalmar Domkyrka, Gamla stan, Barnens Gård, Bergslagen.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature?

    Afbestillingspolitikken for Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.