Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Illaroo At Catherine Hill Bay (Cams Wharf, Australien)

Hele huset/lejligheden Illaroo At Catherine Hill Bay (Cams Wharf, Australien)

Om Illaroo At Catherine Hill Bay

Illaroo ved Catherine Hill Bay Gratis WIFI !! Illaroo er en helt ny Hampton stil hjem beliggende i den historiske kystby Catherine Hill Bay. Med alle de bekvemmeligheder, du har brug for til en mindeværdig strandferie, er dette hjem det perfekte valg for familier eller større grupper at slappe af og slappe af i en splice af paradis.'Illaroo' er opkaldt efter et skibsvrag, der opstod lige ved kysten af Catherine Hill Bay i 1903, og dets navn afspejler den lille kystbys dybe minedrift. I dag er Catherine Hill Bay, med nogle originale hytter stadig stående, et populært kystmål, og det er ikke underligt, hvorfor med nogle af de smukkeste prisvindende strande på østkysten. Illaroo tilføjer et strejf af moderne luksus til denne unikke by.Så snart du træder ind i dørene til det moderne hjem, er du velkommen af en moderne strandfornemmelse. Hampton stil layout gør det til et entertainers paradis med åbent køkken og opholdsrum samt en stor veranda med havudsigt for at nyde havbrisen og se solnedgangen over Stillehavet. De luksuriøse møbler, små personlige detaljer og helt nye apparater betyder, at dit ophold vil være både behageligt og mindeværdigt.Plads til op til 8 personer, der er to levende områder med media streaming tv og Foxtel, samt to indendørs siddepladser områder, en stor rummelig veranda og baggård, der er masser af plads til hele gruppen.Soveværelse 1 - soveværelse med dronning seng, kappe og ensuiteSoveværelse 2 - Queen sengSoveværelse 3 - Queen sengSoveværelse 4 - To konge enkeltsenge.Illaroo er familievenlig og har en barneseng og høj stol.Den åbne stue, køkken og veranda er hjertet af huset, med store åbningsdøre er det det perfekte sted at slappe af, nyde udsigten, nyde et måltid og et glas vin og læse en bog.Nyd de mange luksuser i huset, herunder; - Netflix og medier streaming smart TV - Gratis trådløs NBN - Foxtel - Ducted aircondition - Opvaskemaskine - Kaffemaskine - Vaskemaskine og tørretumbler - To badeværelser - BBQ og meget mere.Alle linned og håndklæder leveres, bare tag med egne badehåndklæder. Der tilbydes grundlæggende faciliteter, men hjemmet ligger kun 10 minutters kørsel til et centralt shoppingområde med en Woolworths, Coles og specialbutikker. Gå til den historiske 'Catho Pub' for en drink, et måltid og nogle levende musik.Den populære patruljerede Middle Camp-strand ligger kun 2 minutters kørsel eller 10 minutters gang væk, og den mere afsondrede Moonee Beach, som er meget populær blandt surfere, ligger kun 200 m væk. Det er også omgivet af Wallarah National Park og Munmorah State Conservation Park i syd, med populære vandrestier og trail cykelstier.Catherine Hill Bay er en populær surfing og kyst destination beliggende kun 90 minutter fra Sydney, lige ved motorvej M1, og kun 30 minutter til Newcastle. Det er den perfekte flugt fra det travle byliv - at være så tæt på byen, men du vil føle en million miles væk. Den gamle minearbejderby har en vibe, som ingen anden kystby på østkysten kan sammenligne.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Kæledyr tilladt
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Illaroo At Catherine Hill Bay

  • Er der et poolområde på Illaroo At Catherine Hill Bay?

    Nej, Illaroo At Catherine Hill Bay har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Illaroo At Catherine Hill Bay?

    Ja, Illaroo At Catherine Hill Bay har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Illaroo At Catherine Hill Bay?

    Nej, Illaroo At Catherine Hill Bay tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Illaroo At Catherine Hill Bay?

    Populære attraktioner i nærheden af Illaroo At Catherine Hill Bay inkluderer Broken Head, Foreshore Park, Central Coast Stadium, Gwandalan, Wangi Wangi, Belmont Airport, Charmhaven, Fassifern.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Illaroo At Catherine Hill Bay?

    Afbestillingspolitikken for Illaroo At Catherine Hill Bay varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.