Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden In The Heart Of Las Canteras Beach With Breath Taking Views (Las Palmas, Spanien)

Hele huset/lejligheden In The Heart Of Las Canteras Beach With Breath Taking Views (Las Palmas, Spanien)

Om In The Heart Of Las Canteras Beach With Breath Taking Views

I hjertet af Las Canteras strand med betagende udsigt Rummelig og super lys lejlighed med fantastisk udsigt over den berømte Las Canteras strand og privilegiet af uforglemmelige magiske solnedgange med vulkanen Teide som baggrund, takket være sin glasfasade, der også giver følelsen af ​​at være på en båd og nyde havet ved din fødder.Det ligger lige ved stranden i området kaldet Playa Chica, som er kun den centrale del af Playa de Las Canteras.Lejligheden har:Et soveværelse med en king size seng, der kan adskilles i to enkeltsenge (lagner og dyner)En lille terrasse.Stue med sovesofa (queen size) til 2 personer. Smart TV. Gratis fiberoptisk WIFI.Åbent køkken: meget veludstyret (køleskab, vaskemaskine, mikroovn, keramisk kogeplade, brødrister, Nespresso-kaffemaskine, elkedel, mixer)Badeværelse med bruser (håndklæder, hårtørrer).Vi leverer også håndklæder til stranden.Det er en privat lejlighed i en moderne bygning af privat ejendom med elevator og concierge service, som også er ansvarlig for affaldssamlingen.I lejligheden vil der være 2 sæt sengetøj og håndklæder. Men hvis du foretrækker det, kan vi gøre rengøringen, og skifte linned og håndklæder en gang om ugen for € 40.Ejendommen er officielt registreret som 'Vivienda Vacacional' (Ferieboliger). Og hvert besøg skal betale 7% kontant skat ved ankomsten.Las Canteras er en af ​​de mest fascinerende bystrande i verden. Du kan nyde det hele året takket være det milde klima. Det er en åben bugt på mere end 3 km fint gyldent sand og krystallinsk vand, der i vid udstrækning er beskyttet mod atlanterhavets bølger ved et naturligt barriererev, der giver mulighed for at nyde havet og snorkle med total ro. I dette område er der en stor variation og overflod af fisk. Desuden kan du surfe i det åbne område. Der er mange surfing, padle surfing og dykning skoler.La Canteras strand er stolt af sin meget samvittighedsfulde rengøringsservice. Den har EU's blå flag emblem samt den prisbelønnede Q for turistmæssige kvalitet.Lejligheden ligger i et meget attraktivt område med rigelig udbud af restauranter, tapasbarer, supermarkeder, apoteker ... Las Arenas indkøbscenter er det vigtigste i byen og ligger kun 15 minutters gang væk.Lige på promenaden er der flere legepladser, et kommunalt bibliotek og Alfredo Kraus musikalderum.Hvis du ønsker at tage udflugter rundt om øen, er der biludlejningsselskaber i området, og også busstationen ligger ca. 15 minutters gang, ved siden af ​​El Muelle indkøbscenter.Der er kommunale cykler til touring byen. Og taxier er ret overkommelige. Skulle du ønske en overførsel fra og / eller til lufthavnen, skal du blot give os besked på forhånd, og vi vil organisere det med tillid til taxachauffører.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Elevator
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Direkte adgang til stranden
  4. Concierge
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Kabel-TV
  4. Wi-fi

Ofte stillede spørgsmål om In The Heart Of Las Canteras Beach With Breath Taking Views

  • Er der et poolområde på In The Heart Of Las Canteras Beach With Breath Taking Views?

    Nej, In The Heart Of Las Canteras Beach With Breath Taking Views har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på In The Heart Of Las Canteras Beach With Breath Taking Views?

    Nej, In The Heart Of Las Canteras Beach With Breath Taking Views tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på In The Heart Of Las Canteras Beach With Breath Taking Views?

    Nej, In The Heart Of Las Canteras Beach With Breath Taking Views tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på In The Heart Of Las Canteras Beach With Breath Taking Views?

    Populære attraktioner i nærheden af In The Heart Of Las Canteras Beach With Breath Taking Views inkluderer Amadores, Puerto Rico Strand, Las Canteras, Gran Canaria Airport, Taurito, Inglés Strand, Playa de Anfi del Mar, Bahia Feliz.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for In The Heart Of Las Canteras Beach With Breath Taking Views?

    Afbestillingspolitikken for In The Heart Of Las Canteras Beach With Breath Taking Views varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.