Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Incredible 8 Bedroom With 6 Full Bath. Pool, Jacuzzi And Grill Sleeps 22 (North Myrtle Beach, USA)

Hele huset/lejligheden Incredible 8 Bedroom With 6 Full Bath. Pool, Jacuzzi And Grill Sleeps 22 (North Myrtle Beach, USA)

Om Incredible 8 Bedroom With 6 Full Bath. Pool, Jacuzzi And Grill Sleeps 22

Utrolig 8 soveværelser med 6 fulde badeværelser. Pool, jacuzzi og grill sover 22 Gratis WiFi, selve enheden er et wow. Det har plads til 22 personer og er indrettet i 3600 kvadratmeter i tre etager. Ambassador Villas beliggende i OD Ocean Drive-delen af North Myrtle Beach er meget specielle enheder. Ejeren af denne enhed har bestræbt sig på at skabe en behagelig og tiltalende plads til den perfekte ferie. Enhedsfunktioner, 32 tommer fladskærms-tv i hvert soveværelse, et område med stor skærm ovenpå med bønne posestole og HTML-kabel til børnene til at tilslutte en XBox, playstation eller enhver anden enhed til, der betjenes med HTML. Der er et 55 tommer tv med smart DVD-afspiller på anden sal i gangen, hvorfra du kan få adgang til dine Net Flix- eller HULU-konti ved hjælp af WiFi, der leveres i lejligheden. Der er medmindre nogen tog det et HDML-kabel til spilplatforme.Ambassador Villas ligger ved havet, men udsigten fra lejligheden er udsigt over havet, da selve enheden er på siden. Der er indvendige trapper til andet og trette etager samt bygningselevatoren, der også går til anden sal. Stueetagen har et soveværelse (Q) med et komplet bad lige uden for døren, og ud over er stuen, spisestuen og køkkenet ... der er en privat balkon ud af denne etage. Anden sal har børnene tv-krog og 3 soveværelser (K, 2Full, 2Q) hver med sine egne fulde bade, og tredje sal har de sidste 4 soveværelser vaskerum, 2 (K, K) med privat bad og 2Q, 2TW) der deler et bad .. et 3. soveværelse med konge har et komplet bad og de andre 2 soveværelser deler et komplet bad. Enheden er klassificeret som en luksusudlejning Ocean Drive er kendt som Shag Capital (SC state dance), der stammer fra OD i 50'erne og danses til den lokale strandmusik. Strandmusik og Shag danses stadig i Beach Clubs beliggende en kort gåtur væk på Main Street. Main street er en blanding af unikke butikker, restauranter, isbutikker og strandvarebutikker alle beliggende i den meget maleriske aura af Ocean Drive. I de sidste par år har de netop genåbnet OD Pavilion and Amusement Park. Det er den eneste forlystelsespark ved havet i området. Det er mindre og meget familieorienteret. Det er helt sikkert en ikke gå glip af.(Denne ejendom tillader ikke både, trailere eller motorcykler. Du kan KUN have parkeringstilladelser for op til 4 køretøjer. Kæledyr er heller ikke tilladt og heller ikke afladning af fyrværkeri fra ejendommen, og det er heller ikke brug af laserpegere.) Enhed tillader ikke rygning og er udpeget til en ikke-ryger enhed. Denne enhed har et minimumsalder på 25 år, og bookingen er for en gruppe af personer, da skal alle personer i en gruppe være over 25 år. Dette gælder ikke for mor og fædre med børn, omend i disse tilfælde skal forældrene være over 25 år. Lejeaftale er påkrævet! Da ejendommen kun har en elevator, er det muligvis ikke et godt valg for personer, der er handicappede, da elevatoren kunne gå ud under dit ophold.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Elevator
  3. Motionscenter
  4. Udendørs pool
Velvære / spa
  1. Massage
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme
Sportsfaciliteter
  1. Golfbane
  2. Ridning
  3. Tennisbane

Ofte stillede spørgsmål om Incredible 8 Bedroom With 6 Full Bath. Pool, Jacuzzi And Grill Sleeps 22

  • Er der et poolområde på Incredible 8 Bedroom With 6 Full Bath. Pool, Jacuzzi And Grill Sleeps 22?

    Ja, Incredible 8 Bedroom With 6 Full Bath. Pool, Jacuzzi And Grill Sleeps 22 har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Incredible 8 Bedroom With 6 Full Bath. Pool, Jacuzzi And Grill Sleeps 22?

    Nej, Incredible 8 Bedroom With 6 Full Bath. Pool, Jacuzzi And Grill Sleeps 22 tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Incredible 8 Bedroom With 6 Full Bath. Pool, Jacuzzi And Grill Sleeps 22?

    Nej, Incredible 8 Bedroom With 6 Full Bath. Pool, Jacuzzi And Grill Sleeps 22 tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Incredible 8 Bedroom With 6 Full Bath. Pool, Jacuzzi And Grill Sleeps 22?

    Populære attraktioner i nærheden af Incredible 8 Bedroom With 6 Full Bath. Pool, Jacuzzi And Grill Sleeps 22 inkluderer North Myrtle Beach, 31st Annual Easter Egg Hunt, Diva 1/2 Marathon Race, Broadway at the Beach, Annual City Wide Cleanup, Cruise to the Coast Classic Car Show, East Coast VW NMB Thriatlon, SC HOG Rally.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Incredible 8 Bedroom With 6 Full Bath. Pool, Jacuzzi And Grill Sleeps 22?

    Afbestillingspolitikken for Incredible 8 Bedroom With 6 Full Bath. Pool, Jacuzzi And Grill Sleeps 22 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.