Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Indbydende hjem nær Lake med adgang til stranden (Tahoe City, USA)

Hele huset/lejligheden Indbydende hjem nær Lake med adgang til stranden (Tahoe City, USA)

Om Indbydende hjem nær Lake med adgang til stranden

Bearing Ranch-Dog Friendly-Private Beach - Gå til Tahoe City Hundevenlig - Gå til Tahoe City - Privat strand (kun sommer)Dette store hjem er indbydende og rigt dekoreret med masser af plads til at underholde samt varme, hyggelige steder at krølle sammen. Det tilbyder det bedste fra begge verdener, med et rummeligt, omhyggeligt udpeget interiør, plus masser at udforske udendørs med boligejerens forening private pier, græsplæne og strandområde et par skridt væk. Det er gåafstand er Tahoe City, Truckee River, og den berømte Sunnyside Restaurant. Cykelstier ligger lige udenfor døren. Første sal har flere komfortable boligarealer, der flyder let fra den ene til den næste. Stuen kombinerer komfort og stil, med plys indretning, en gas pejs og en sten ildsted; det tilstødende tv-område har en stor sofa og polstrede stole plus et stort fladskærms-tv og en gasbrændeovn ud over pejsen! Dette boligareal overgår til det store køkken; nye apparater og lange granit bordplader gør det nemt at lave mad på et godt måltid eller tilberede snacks til en hel gruppe. En funktion, der gør dette hjem specielt velegnet til underholdende er en bar, der støder op til stuen; Det er nemt at ryste et par cocktails og tilbringe tid sammen med venner eller familie. Alle fire soveværelser har dronning senge og er udstyret i en chik, moderne land stil med koordinerende gardiner, sengetøj og vintage kunst. Den udendørs oplevelse her er lige så charmerende som hjemmet selv! Hvis du ikke ønsker at gå langt, har den skraverede veranda en grill og gårdhave bord, samt et opholdsområde med en varmelegeme. Lake Tahoe er kun en blok væk, og du får filtreret udsigt over det lige ud af vinduet! Hvis du går ned til kysten, har du adgang til Tahoe Sierra Estates-området. Dette omfatter en stor, overdådig græsplæne, en privat strand og adgang til havnen.Dette er et hundevenligt hus, men for at bringe en hund, skal du betale en hunds hundesenge pr. Hund, maks hund 2 hund. Hvis du medbringer en hund uden at betale hundgebyret, vil du blive bøde og være i strid med kontrakten, som kan resultere i at blive bedt om at forlade ejendommen.Soveværelse 1: DronningSoveværelse 2: DronningSoveværelse 3: DronningSoveværelse 4: DronningYderligere gebyrer inkluderer rengøringsgebyr, administrationsgebyr og lokal overgangsbeløb. Check ud tid er 10 AM.Jillian Schott CA BRE # 01800205Placer County Transient Occupancy Skat # 11605

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Direkte adgang til stranden
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Indbydende hjem nær Lake med adgang til stranden

  • Er der et poolområde på Indbydende hjem nær Lake med adgang til stranden?

    Nej, Indbydende hjem nær Lake med adgang til stranden har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Indbydende hjem nær Lake med adgang til stranden?

    Ja, Indbydende hjem nær Lake med adgang til stranden har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Indbydende hjem nær Lake med adgang til stranden?

    Ja, Indbydende hjem nær Lake med adgang til stranden har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Indbydende hjem nær Lake med adgang til stranden?

    Populære attraktioner i nærheden af Indbydende hjem nær Lake med adgang til stranden inkluderer Sierra Ski Resort, Squaw Valley, Granlibakken, Tahoe City, Alpine Meadows, Homewood, Cable Car, Lake Tahoe.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Indbydende hjem nær Lake med adgang til stranden?

    Afbestillingspolitikken for Indbydende hjem nær Lake med adgang til stranden varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.