Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Indigal - Private, Luxury Resort Style Home With Pool, Large Family Groups, Pets (Forster, Australien)

Hele huset/lejligheden Indigal - Private, Luxury Resort Style Home With Pool, Large Family Groups, Pets (Forster, Australien)

Om Indigal - Private, Luxury Resort Style Home With Pool, Large Family Groups, Pets

Pueblo Plus i Indigal 'Pueblo Plus at Indigal' er en luksus selvforsynet 3 værelses luksus privat villa, hvor par, venner og familier kan nyde den unikke Santa Fe-karakter og stil for vores smukke ejendom.Slap af ved poolen om dagen og ved ilden om natten, gem dig væk i din private tilbagetog med en god bog eller gå ud og udforsk de lokale strande, søer og skove i vores paradisskive.'Pueblo Plus' tilbyder luksuriøs indkvartering for op til 7 gæster. Det fuldt udstyrede køkken har en komfur i stor størrelse og en kaffemaskine. Du leveres grundlæggende madvarer som te, kaffe, sukker, olie, salt og peber. Den airconditionerede spisestue og stue åbner ud til overdækket dæk og verandaer og den storslåede græsplæne og haver.Lejligheden har 3 rummelige soveværelser, et med ensuite plus 2 andre badeværelser, alt linned leveres, inklusive bad, puder og tæpper, med doonas og elektriske tæpper om vinteren.'Pueblo Suite', det storslåede soveværelse ovenpå, åbner ud mod et stort privat dæk, der giver udsigt over de store græsplæner, haver og frugtplantage til Wallis Lake og Forster / Tuncurry i det fjerne.Soveværelserne 'Lost Ark' og 'Twins' åbner ud til haven og tilføjer værelserne en følelse af ro og plads.Alle badeværelser leveres med håndklæde, bademåtter, flydende håndsæbe og kropsvask.Også leveret:- Bredbånd WIFI- Foxtel og NetflixVigtig:> Vores kalender er opdateret.> Betalende gæster kun tilladt på ejendommen. Daggæster kræver tilladelse for ejere, og gebyrer kan muligvis opkræves.> Bryllupper, receptioner, funktioner og fester er IKKE tilladt.> 'Navajo' er den anden villa, der hovedsageligt bruges af ejerne, men også af andre gæster på forskellige tidspunkter af året.PETS1 hund overvejes, men du skal diskutere dette med os, inden du booker. Hvis tilladelse gives, skal du bemærke:- Hunde er IKKE tilladt på møbler eller ovenpå- Hunde må ikke efterlades på ejendommen uden dig; hvis du går ud, skal de med dig.- Vores ejendom er ikke indhegnet.- Se vores 'husregler' for at få detaljerede oplysninger om at bringe din hund med.Hvad vores gæster har sagt om Pueblo Plus:Dette sted er fantastisk! Brian og Liz har bygget denne Grand Design hånd, og opmærksomheden på detaljer er noget at se. (Natallia)Fantastisk sted at bo hvis din efter en rolig tilflugtssted. Fantastisk udsigt over de omkringliggende skove og har endda nogle udsigt over søen. Smukt designet hjem får dig til at føle, at du ikke engang er i Australien. Opkørslen er lang, men lad ikke det afskrække dig, det åbner op i et paradis, som du ikke engang ville have troet, at der var der. 10/10 (Aaron)Ekstraordinært hjem i en smuk beliggenhed. Du skal se det for at tro, hvor forbløffende det virkelig er. Havde et godt ophold! (Chino)

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Udendørs pool
Velvære / spa
  1. Massage
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Indigal - Private, Luxury Resort Style Home With Pool, Large Family Groups, Pets

  • Er der et poolområde på Indigal - Private, Luxury Resort Style Home With Pool, Large Family Groups, Pets?

    Ja, Indigal - Private, Luxury Resort Style Home With Pool, Large Family Groups, Pets har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Indigal - Private, Luxury Resort Style Home With Pool, Large Family Groups, Pets?

    Ja, Indigal - Private, Luxury Resort Style Home With Pool, Large Family Groups, Pets har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Indigal - Private, Luxury Resort Style Home With Pool, Large Family Groups, Pets?

    Ja, Indigal - Private, Luxury Resort Style Home With Pool, Large Family Groups, Pets har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Indigal - Private, Luxury Resort Style Home With Pool, Large Family Groups, Pets?

    Populære attraktioner i nærheden af Indigal - Private, Luxury Resort Style Home With Pool, Large Family Groups, Pets inkluderer Forster (Wallis Is) Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Indigal - Private, Luxury Resort Style Home With Pool, Large Family Groups, Pets?

    Afbestillingspolitikken for Indigal - Private, Luxury Resort Style Home With Pool, Large Family Groups, Pets varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.